2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mulkiyeli_93 oraya da yaptim ama 2 saat oldu mail gelmedi size hemen dustu mu mail
-
@piazza evet hocam
-
@mulkiyeli_93 gelmis tesekkur ederim
Acaba cumartesi hangi derslerden girecegiz yazmiyor belgede
-
@piazza evet keşke program da olsaymış belgede.
sizin gireceğiniz adreste fakülte vb. bina bilgileri yazıyor mu? benimkinde sadece davutpaşa kampüsü salon 2 demişler de herkeste böyle mi merak ettim.
-
@mulkiyeli_93 evet sadece davutpasa ytu saat 9.30 ve kimlik getirin yaziyor.. bir de sinif no su vs var
-
@piazza tamamdır teşekkür ederim
-
Kalem vs. götürecekmiyiz arkadaşlar bulamadım bilgiyi hiç bi belgede
-
Hesap makinası yasak mı arkadaşlar finans matematiğinde bilen var mı?
-
Yolculuk yaptığım için arayamadim.Kurumu arayan var mı?Kalem getiricez mi cumartesi oturumunda hangi sınavlar olacak hesap makinesi serbest mi?
-
Sınav hizmetleriyle haftasonu için görüştüm.
Cumartesi : 9.30 - 18.00
Pazar : 9.30 - 16.00 arası sürecek oturumlar.
Oturumlardaki ders içeriklerini bilmiyormuş.
Kalemi biz getirecekmişiz. Kurşun tükenmez farkediyor mu sordum bilmiyorum dedi ikisini de götürmekte fayda var.
Telefon uygulamasını geçen sene bir poşete koydurup içeriye alınmış bu sene nasıl uygularlar bilmiyorum dedi.
Hesap makinesi vereceğiz dediler. Çok detaylı bir makine vereceklerini düşünmüyorum elinde makinesi olan götürmesini tavsiye ederim.
Herkese şimdiden başarılar diliyorum.
Bu arada ilk defa ytü gidecekler için kampüsün içi baya büyük yanlış kapıdan girme ihtimaliniz olabilir o yüzden erken gitmenizi öneririm olası bir hatada yürüme zamanınız olsun. -
@karagergedan cok teşekkürler hocam
-
@karagergedan çok teşekkürler hocam bilgilendirme için.
-
Muhtemelen ingilizceyle matematik ve yanina bir ders daha pazar olur..
-
Son aklımda ilk gün iktisat, hukuk, Mat,ing olmuş.
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi gerekiyor mu, tarihi öğrendiğim yerde altta yazdır yazısı çıkıyordu çünkü
-
Arkadaşlar bu salon 2'den kasıt nedir? Fakülte falan yazmıyor. Sabahın köründe bir de bunun stresini yaşamayalım. Geçen seferlerde girenler biliyorlarsa yazsınlar
-
@dzndr ana kapıdaki güvenlik sizi içeriye alıp karşıdaki ring otobüse yönlendirecek. Otobüs hareket ettikten 3 dkk sonra duruyor, indiğiniz yer yemekhaneler bölgesi. 4 tane bankamatik var. Sınava oradaki binada gireceğiz sanırım, önü hafif kalabalık. Bol şanslar
-
Bugün: iktisat-hukuk-matematik (18:00'a kadar)
Yarın: muhasebe-maliye-ingilizce (16:00'a kadar) -
Yemekhanede de sınava girmedik demeyiz artık !
-
Nasildi sorular arkadaslar?