2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Sefa-Cetin Dostum rica etsem başvuruyu yaptığında aday numaranı paylaşabilir misin?
Sınava toplam kaç kişi girecek oradan taban puanı kestirebiliriz belki -
@karagergedan başvuru formumu doldurum ve indirdim pdf olarak, hiçbir yerinde göremedim aday no'yu. paylaşırım yoksa
-
Başvuranlar umarım çalışmaya başlamıştır. Son alimda sınav listesi sınava 2-3 gün kala açıklanmış.
-
@Sefa-Cetin Fotoğrafınızın hemen sağ tarafında kimlik bilginin üstünde 2019’un yanında yazan rakam aday numaranız
-
@karagergedan "bakar kör" olmuşuz resmen, Allah ıslah etsin.
Aday No 2019 - 1242 -
Arkadaşlar son birkaç saat içinde başvuran bir arkadaşımız varsa aday sıra numarasını söyleyebilir mi? Başvurular ne durumda öğrenmiş oluruz.
-
Ben şimdi yaptım aday no 1669
-
@Angaralı teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar Ne zaman açıklanacağı belli değil. Anket yaptım.basvuran sayısına oranlayarak puan tahmini olabilir. Gelecek puanı olanlar çalışmasını hızlandırır.
https://www.strawpoll.me/18744122Notlar
Sonuçlari görmek için işaretlemeye gerek yok.
Başvurup belgeleri göndermeyenler için de seçenek var.
Başvuran arkadaşlarınizla,gruplarda vs. anketi paylaşın.
Zaten herkese ulaşamayız da 100 kişi olsa yeter.
Linki kaldıracaksaniz anket bitince kaldırın. -
Arkadaşlar merhaba, şimdi 2013 yılında yapılan sınava göz attım. Acaba o zamandan bu zamana kadar sınav yapısı değişti mi bilgisi olan var mıdır? Daha zorlaştı, kolaylaştı vs gibisinden. En çok dikkatimi çeken şey ingilizce biraz ağır geldi bana düşündüğümden.
-
@enjoythesilence hocam başlığın ilk sayfalarında vardı bu bilgiler
-
bugün aradım spk yı yetkili kişi
liste haftaya açıklanacak dedi -
@crowdingout kaç kişinin başvurduğunu sordunuz mu
-
@crowdingout umarım direkt ptesi günü açıklarlar. İnsanlar ona göre şekillenir.
-
@piko yok hocam sormadım
-
@Sefa-Cetin bu zamana kalması bile rezillik sanki insanlar tek spk sınavına çalışıyor erkenden açıklaki insanlar neye çalışıp çalışmayacağına karar versin
-
@crowdingout haklısınız serzenişinizde, umarım derhal açıklarlar.
-
@Sefa-Cetin inşallah
-
SINAV DAHA ÖNCEKİ YILLARDA SAAT KAÇTA BİTMİŞTİ ACABA
-
Liste açıklanmış arkadaşlar