2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
silinmiştir
-
Matematik bölümünü hakkıyla yapan 80 kişi çıkacakmı onu çok merak ediyorum
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Arkadaşlar artık açıklansa mı kaç zaman geçti
-
Kurumu arayan oldu mu
-
Arayınca bir sonuç alamıyoruz onlarında haberi yok çünkü komisyondan sonuçları bekliyorlar. Bu hafta açıklanır umarım demekten yoruldum ama umarım bu hafta açıklanır
-
Aradim ben yine ayni cümle. Komisyondan gelince açıklayacağız.
-
Ben sınavı geçemeyeceğimi düşündüğüm için ümidimi kestim çoktan
-
Spk böyle yaparak ancak kendi kalitesini düşürür..
-
Ne komisyonmuş arkadaş ya
-
Kağıtları yaktılar herhalde. Btk sınavına gidince bizi forumlara şikayet etmeyin dendi de insanlar isyanda haklılar. SPK ise işi şova döktü artık
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Hocam Kurumu arayan oldu mu bugun
-
silinmiştir
-
Yanıma benim gibi bir adam versinler tüm kağıtları bir ayda okuruz. Verecekleri 5500 TL maaş kırk takla attırıyorlar insana yazıktır günahtır ayıptır.. Buradan spk ya sesleniyorum eğer okumayacaksanız kağıtları dediğim gibi verin ben okurum
-
Günde 2 kağıt okusalar biterdi yahu
-
Tüm kurumlar 2016-2018 arasındaki aşırı uzun alımları belirli bir periyoda bağlarken bu kurumun sınav kağıtları hiç umrunda değil. Daha sonuç olacak da gvs, mülakat derken nihai listeye bir bakmışsınız neredeyse herkes bir yerlere girmiş
-
Bakanlık olsa işlerin uzun sürmesini anlarım ancak üst kurulda bu kadar uzamasına şaşırıyorum. SPK benim gözümde BDDK, Merkez Bankası gibi personeline ve personel adayına değer veren statüsü yüksek kurumların statüsündeydi ancak sürecin uzaması hakkında hiçbir bilgilendirme yapılmaması ve 3 haftadır yakında açıklanacak denmesi kurum hakkında görüşlerimi değiştirdi.