2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Monografi sorusunda d.sonunda bilançoyu denk tutturabildinizmi?Ben şahsen tutturamadım
-
Kurum bu alımla çok büyük soru işaretlerine sebep oldu
-
Madem personel ihtiyacın yok ne diye ilan veriyorsun millete çile çektriyorsun ey Spk ne zannediyorsun kendini? Bekle bekle 3 4 ay daha bekle bakalım başka kurumları kazanıp senin mülakatına bile gelmeyecek çoğunluk. Kaybeden sen olacaksın Spk!
-
@preacher evet katılmamak elde değil o yüzden BDDK yı bir tık üstte bulmaya başladım.Sınavı yemekhanede yapmak nedir yahu? BDDK kadar olamadınızmı?Kaldı ki 180 kişinin cevap kağıtlarını gerçekten okumak bu kadarmı zor?
-
Hocam zaten o sınavı tamamlayan kişi sayısı 100 geçmez 3 ay olmuş
-
Süreç hakkında kurumu hepimiz eleştiriyoruz ama sınav yerini eleştirmek yanlış Girdiğim birkaç müfettişlik ve kurum sınavı da yemekhanede yapılmıştı bu çoğu kurumda olan bir şey zaten hele ki BDDK ile karşılaştırmamak lazım BDDK sınavına giren kişi sayısı 20 katı neredeyse. Sınav sonunda yanlış hatırlamıyorsam görevli 160 küsür kişinin sınavı tamamladığını söylemişti benim görüşüm kağıtlar çoktan okundu neyi bekliyoruz bilmiyorum daha öncede dediğim gibi olmamış gözüyle bakıp unutmak en iyisi belli ki süreç devam edecek
-
@Dogangunes55 ben ciddiyetsizlik olarak adlediyorum.Yapalım kurtulalım mantığı
-
29 Aralık'ta tamamlanan hazine sınavı açıklandı. Biz hala bekliyoruz. Kurumun bu alıma pek gönlü yok gibi gibi
-
Diğer kurumlar olursa burası olsa dahi diğer kurumları tercih edeceğim belli ki sıkıntılı biyer burası.
-
Ben artık kurumun personele ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ilerde ihtiyac olduğu takdirde değerlendirecek sanırım.
-
@ankara0648 yıl sonu kadro alıp bütçesini artırmak için ilana çıkıyor tek amacı bu spk nın gerçekte ihtiyaç yok demek ki personele. Rezillikten başka bir şey değil
-
2014 yılında açıklanması 4 ay sürmüş sınavın
-
Herkes unuttu sanırım iyice
-
Sezen ablamız hislerimize tercüman olmuş https://www.youtube.com/watch?v=5k5P_Eqy4xo
-
Unutulmuyor albayım unutulmuyor ama o unuttu...
-
Sınava gireli tam 3 ay oldu..
-
silinmiştir
-
@karagergedan Hocam ben de bugun birkac kez Ik ya ulasmaya calistim maalesef ulasamadim. Ben sadece sureci dikkate almadiklarini dusunuyorum
-
2 ay sonra Aralik sonunda yapilan BDDK bile aciklandi.. cidden pes ya
-
Bugün eğitim seminerinde bir uzman; bu sene yapılan sınavda, geçen sene eğitim seminerine katılan bir arkadaşın 1. Olduğunu söyledi. Buradan çıkarım yapacak olursak sınavlar okunmuş diyebiliriz.