2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar, elde kaç oldu bu yıl?
Devamı da böyle gelsin inşallah.
SPK Uzman Yardımcılığı sınavına dair bilgiler ile MESLEK TANITIMI;
www.tercihiniyap.net/meslek/spk-uzman-yardimciligi-sinavi-maasi-ve-meslegi-h7026.html
KLASİK Kurum Sınavlarına nasıl çalışılır? Özellikle SPK'nın konuları arasında yer alan Matematik gibi dersler için öneriler;
https://www.tercihiniyap.net/kpss/klasik-kurum-sinavlari-nelerdir-nasil-hazirlanmali-h3183.html
-
üstad en son kaç ile kapatmıştır?
bddk gibi İstanbul olmasından ve ing. çeviri olmasından ötürü düşük kapatması söz konusu olabiliyor mu?
geçmiş yıllarda yapılan yazılı sınava ilişkin spesifik bir detay var mı? Alan soruları, teste nazaran daha mı zorlayıcı yoksa daha mı kolay oluyor?
Cevaplayabilirsen çok sevinirim.
-
-
82’ye vuracak mı bakalım. Yoksa yine “acaba gelecek mi görelim, sınava girmemize gerek yok” diyen tayfa mı dolduracak sıralamayı, göreceğiz. Biliyorsunuz olmadık şey değil bunlar. Yaşadık gördük.
-
@mbguy p48 yalan oldu yine
-
@paretowilfredo hızınıza yetişmek mümkün değil az önce spk uzman yardımcısı arkadaşım koş ilan geldi diye mesaj attı dedim forumda görmedim ama bir baktım link gelmiş p3 puanım var kullanabileceğim galiba haydi hayırlısı boool boool ilanların geldiği bir yıl olsun
-
Istediği puan türleri de ilginç olmadı yine
-
Off ingilizce offf
-
@neşetbaba40, içinde söyledi: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
üstad en son kaç ile kapatmıştır?
bddk gibi İstanbul olmasından ve ing. çeviri olmasından ötürü düşük kapatması söz konusu olabiliyor mu?
geçmiş yıllarda yapılan yazılı sınava ilişkin spesifik bir detay var mı? Alan soruları, teste nazaran daha mı zorlayıcı yoksa daha mı kolay oluyor?
Cevaplayabilirsen çok sevinirim.
Dostum tabanda kapandı gibi bir hafıza var bende şu an ama emin değilim. Ama tabi o günün koşulları ile bugünü kıyas etmek mümkün değil. Çok ciddi yığılma söz konusu bu sene geçen seneden. O nedenle tabanda kalması bence çok olası değil. Sınav sorularını @Aslan-Reyiz kardeşim paylaşmış zaten
-
@North-remembers Valla güzel başladık seneye dostum. Tabloyu dolduruyoruz yavaş yavaş. Tablo dışından da hatta dediklerimizden YTB geldi.
Bu tablo ve tablo dışında yine dile getirdiğimiz alımlar tamamlansın bu sene tamamlansın inşallah, başka bir şey istemem
SPK çok güzel bir Kurum, staj yaptığım, gördüğüm bir yer. Gerçekten nezih bir Kurum. Ayrıca belli bir iş kalitesi de söz konusu. Üst kurulları temelde güzel kılan şey bu zaten. İş tanımınızın belirliliği ve iş alanınızdaki etkinliğiniz. İnşallah listede yer alırsınız dostum. -
@paretowilfredo bu sinava da girmiştim mülakatta elenmistim. Hey gidi günler heyy
-
@Shady1 Terbiyesizler. Halbuki bir @Shady1 kolay yetişmiyor, ne dersin @genclerbirlikli ? Ayrıca seni de bu sınav sahasında görecek miyiz yüksek P3'ünle :))
-
79.9 la başvuruya gerek var mı sizce
-
@paretowilfredo inşallah yer alırım gayret edeceğim ingilizce çeviri çalışmaya tabi bilmiyoruz taban nasıl olacak ama kurum çok güzel ve üst düzey hayırlısı olsun bütün arkadaşlar için
-
Sorular da maşallahı var sayıştay yazılısından zor gibi :))
-
@paretowilfredo aynı maaşla İstanbula gitmem reis ankarada iyiyim :d hem ilgi alanım değil spk, stajyerlik daha zevkli
buranın sınavına ne ara girdin yav @Shady1 :d
-
@gencbiraday Sorular gözünüzü korkutmasın dostum. Çünkü yayımlanan sanıyorum en son 2012 sınavı var. Sonrasında Kurum listeyi dolduramadığından sınavı bir tık hafifletti. O dönem neredeyse alınacak aday sayısı kadar bile başarılı aday çıkmıyordu. Sonrasında biraz daha kolay sınavlar yapıldı. Bu yönden listede yer alacak olanların gözünde çok büyümesin sınav, halledilebilir.
-
@gencbiraday en son alimda 80 ile kapatmis ama hocamin da dediği gibi yığılma söz konusu. Umarım gercekten sinava girecekler başvurur. Ben de 79 kusurla deneyeceğim.
-
@paretowilfredo üstad bddk sınavı ile karsılastırınca hangı kurumun sınavı kolay olur? Puanlama konusunda bddk gıbı mı yanı katı? Ve İngilizce de cok zor mu ceviri?
-
85 ile yerimi alıcam