2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@KeynesianTrap kesinlikle katılıyorum bu kurumun adı bile yeter diyordum yalnız bu bekleyiş hevesleri aldı götürdü benden
-
Kurumun neyi beklediğini çözemedim. Bir an önce açıklanır inşallah.
-
Önden güvenlik soruşturması yapiyor olabilirler mi acaba
-
bence bddkdan sonra açıklayacaklar
-
Bundan önceki alımda yazılının açıklanmasından 8 ay sonra mülakatlar yapılmış.40 kişilik alımda yazılının açıklanması 1 ay bile sürmemiş.Yani biz daha çok bekleriz dostlar...
-
Yahu daha 1 ay önce son aşamaya gelindi demişlerdi. 5. ye mi okuyorlar ne yapıyorlar.
Telefona çıkan kişiler de hiç merak edip sormuyorlarmı. Sen üstüne söylersin o da sınav kuruluna sorar. Bize net birşey söylersiniz. Tekrar okuyorlar, başka işleri var ya da en son kurul bize birşey söylemiyor deyin.bu kadar da etkiniz yok mu
Spk'nın eski havası yok.
Artık hevesimiz kaçtı spk. -
Bu kadar beklerlerse nitelikli elemanları başka kurumlara kaptırırlar yani spk kendisi kaybeder. Restine rest spk!
-
@piazza öyle bir ihtimal olamaz hocam
-
Kurumu aradım siteye bakın haftaya ya da sonraki haftaya kadar takip edin biz de bilmiyoruz kesin bir şey söyleyemeyiz dediler
Sanırım 1-2 ay daha açıklamayacaklar -
2 ay 15 gün oldu
-
2.5 ay oldu daha mülakat tarihi gvs 1 seneyi bulacak belli oldu kazansak bile bütün süreçleri.
-
Haftalık dozumuzu alalım arkadaşlar. Hayırlı cumalar https://youtu.be/TsP7OUPet7s
-
Halime baktıkça gülüyorum
-
Siteyi kullanıyorsunuz, biraz önce duyuru girmişsiniz. Bizim sonuçlar nerede? Olmasa bile bilelim
-
Arkadaşlar bugun arayan oldumu kurumu
-
Bu ne iş arkadaşlar 3 aya dayandık günahtır artık
-
Ben beklemeyi kestim artik.. olursa ne ala olmazsa pekala..
-
Aynı moddayım sanki açıklanmışta olmamış gibi beklemiyorum artık
-
Kağıtları yemekhanede çalışanlar okumuş olabilir mi?
Daha sonra zincirleme bir şekilde herkese okutuyor olabilirlermi.?Davutpaşa kampüsündeki öğrencilere mikrofon uzatıp biz bu sorunun cevabından emin olamadık,sizce bu sorunun cevabı nedir şeklinde -
Halbuki ne kadarda güzel kağıtlar vermiştim.Yemekhaneye giren kuşlar şahidimdir.