2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
arkadaşlar ben çıkarttım yazıcıdan ama herkes aday nosunu yazmış tam olarak nerde yazıyor ben göremedim
-
Arkadaşlar sınava başvuru yapıp da gidemezsek sınava girip de başarı sağlayamamış olanlar kategorisine mi gireriz?Diğer sınavlara katılamama durumu mu oluşur?
-
@gagelessh evet 2 haktan 1i gider
-
Yüksek kapatacak heralde başvuru çok
-
Başvuru linkine tıkladığımda wordda açılıyor. Sizde de mi böyle oluyordu arkadaşlar. Halleden biri yardımcı olursa çok sevinirim
-
Dikkat, Islak imzalı elektronik başvuru formunu Kurula gönderin arkadaşlar, aksi takdirde başvuru dikkate alınmayacaktır.
-
Kac oldu basvuru?
-
Başvuru formunda yukledigim diploma fotoğrafı da çıkıyor herkes de aynı mi? Onun da altına imza atmamız gerekiyor mu?
-
@clearman hayır, sadece başvuru formundaki imza bölümüne imza atılıyor.
-
@Müfettiş-Gadget ben de merak ediyorum 900e geldi mi acaba
-
@Rögaritma diploma da başvuru formunu çıkarmak istediğiniz de ek sayfa olarak çıkıyor mu?
-
önemli bir sebepten dolayı sınava gidemeyeceğim. başvurumu nasıl iptal edebilirim?
-
@Blueberry postaya verdiniz mi?
-
@newworldorder hayır vermedim. posta göndermeyenler listeye alınıyor mu?
-
@Blueberry İlan metninde 07.10.2019 saat 17.30dan sonra Kurum kayıtlarına giren evrakların dikkate alınmayacagı yazıyor dolayısıyla siz de postaya vermezseniz listeye girmezsiniz.
-
@clearman evet
-
@newworldorder arayıp durumu anlatsam mı acaba hocam. söylediğiniz mantıklı.
-
@Blueberry hocam elden ve ya postaya etmediyseniz basvurunuz kabul edilmeyecektir. Aramaniza gerek yok. İlla iletisime gececekseniz arayın ya da mail atabilirsiniz, geri dönüş sağlayacaklardır.
-
@Rögaritma anladım hocam sağolun. kimsenin hakkına girmek istemiyorum o yüzden.
-
24.09.2019 13.30
1082.Aday