2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bu kisilerin hepsi istanbul da calismak istiyor mu gercekten
-
@Müfettiş-Gadget Çoğu 2019 Kpss’ye ilk giren kişidir ilan gelmişken başvurayım mantığındalar kurum sınavlarının kpssden ne kadar farklı olduğunun acı tadına yeni bakacaklar umarım il dışından çok gelen olmazda o gereksiz masrafa girmezler.
-
İngilizceyi 50-60 ekonomi kelimesi ezberlerim nasılsa deyipte gircekler ve hiç ingilizcesi olmamasına rağmen dur bir kurum sınavına giriyim diyenler olmasa 80 i rahat görür
-
@Müfettiş-Gadget gerçekten bunu ciddi bir şekilde düşünmeden, bir başvurayım ya bakarız demiyorlardır umarım. Ben de istanbul konusunda soru işaretlerim olduğu için son güne kadar beklemeyi düşünüyorum . En azından başka bir ilan gelirse hiç bulaşmayım diyorum. Riske atamıyor insanlar ilan az olduğu için ama düşünmeden tartmadan başvurup bir de haklı bir mazereti olmadan sınava gitmeyenler yüzünden kurumu ve İstanbul’u gerçekten isteyen arkadaslar giremeyecek belki de sınava .
-
Insallah sadece bilincli arkadaslar basvurur
-
@politics06 ilansızlık ve önceki yıldan birikme olunca insan bilinçli olmaları için duacı oluyor
-
Günaydın arkadaşlar sadece basvuru formunun çıktısını gönderiyoruz değil mi ?
-
@politics06 yok kardeşim bir de diplomanın fotokopisini göndereceksin.
-
@icav diploma yoksa ne yapıcaz peki hocam
-
@icav hocam çıktı alırken o da otomatik çıkıyor ondan belirtmemiştim, totalde üç sayfa olacak şekilde
-
@icav bilmiyorum bi spkyı arayın
-
Herkese merhabalar, bir sorum olacaktı P28 ile başvuru yapmaya çalışıyorum ancak kabul etmiyor sebebini bilen varmıydı?
-
2013 ten sonraki sinavlarla ilgili bilgisi olan varmi acaba sorular baya agirda
-
@politics06 o şekilde teslim ettim, kabul ettiler hocam.
-
Evrak tesliminizi teyit almak için muhakkak Ankara merkezi arayın arkadaşlar bir sürprizle karşılaşmayın.
-
elinde istatistik notu olan varmı
-
Evrak teslim için 7 mi 4 mü son arkadaslar . Elden teslim edicem başvurunca
-
Arkadaşlar spk nın yakın tarihlerdeki sorularına ulaşabildinizmi bu konuda yardım edebilecek kimse yokmu
-
Arkadaşlar 80 le olur mu ne dersiniz
-
@kpsscikız 85.46 ile ben başvuru yapacağım ama ümidim çok az. 80'e kadar gelmeme ihtimali de yüksek bana sorarsanız. Sağdan soldan okuduğum kadarıyla ciddi bir başvuru söz konusu. Tabiki hertürlü başvurun, birşey kaybetmezsiniz.