29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@yurtlu-john arkadaş sbf ve ibf alerjisi olan hukukçu heralde .
-
@yurtlu-john konuştu bal kabağı
-
@kemankeşş haklısınız eşyaya yaklaşılmaz kanunda
-
-
@ysn06 yok hocam ama müspet bir etkisi oldu
-
@kemankeşş 511 dim iptal sonrası 403 oldu puanım yükseldi ama yetmedi
-
@elitnur hocam düzey geçen sene ki gibi mi olur sorular açısından son yıllarda ösym net düz sorular soruyor kaymakamlık da bir gösterge ne dersiniz
-
@kemankeşş bence düz , kanu maddesi şeklinde olacak diye düşünüyorum geçen seneden çok da bir farkı olacağını sanmıyorum ösym aynı soruları farklı dille soruyor birkaç yıldır
-
@elitnur 80.91 puanla mı 500 lerdeydiniz
-
@ysn06 79 puan 500 lerde 80 daha iyi sırası
-
@kemankeşş anladım ilk puanı 80.91 zannettim
-
@ysn06 yok önceki puanım 79 küsürdü 511 dim 80.91 403 geçen sene ham puan gelmişti bana direkt standart sapmadan hiç puan gelmemişti ilginç olarak
-
Arkadaşlar vukta en son ne değişti tam olarak? takip edemedim topluca bi yazarsanız sevinirim
-
Arkadaslar müessir cikmis soru olarak nasildi?Hmk cikmis soru dusunuyorum tek tek muessir piyasada var.Konsensus hmk disinda elimde var ancak hmk icin muessir cozen oldu mu nasil?
-
@zenginmemur 20 gün kala alacağınız kaynak kafa karıştırmaktan başka işe yaramayacaktır zira artık yeni bilgiye değil edindiğiniz bilgileri tekrar etmek sizin faydanıza...
-
@kaymakam neden hocam zaten soru bankasi soru cozerken tekrar etmek iyi olmazmi
-
@samettin kişiye göre değişir ama ÖSYM soru tarzına yaklaşabilen bir kaynak yok zaten piyasada bu bir ikincisi ise tekrar ettiğiniz konu çözdüğünüz sorularla sınırlı kalır tam anlamıyla tekrar sayılmaz tabi ki bu benim görüşüm
-
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki yargılama iznine yapılacak itirazları inceleyecek olan idari yargı yeri aşağıdaki hangisidir?
A Danıştay 3. Daire
B Bölge idare mahkemesi
C Ankara İdare Mahkemesi
D Danıştay 8. Daire
E Danıştay 1. Daire -
@kemankeşş E diyorum
-
@kemankeşş Danıştay 8. Dava Dairesi