29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş ben tekrarı resmen çalıştığım kitap üzerinden yapıyorum . Ama bu kez not almadan sadece okuyarak . Uzun duruyor tabii
-
@elitnur aynen valla ya mecbur uzun sürüyor
-
İnsanın iyi bildiği konular bile unutulur mu arkadaş.
-
@kemankeşş aynı durumdayım.
-
alacaklıya kendi payına düşenden fazlasını ödeyen müteselsil borçlu, diğer borçlulara iç ilişkideki payları oranında mı rücu eder?
-
@Dumspirospero ya arkadaşlar bizim halimiz ne olacak Kpss yap puan bekle kurum sınavı bekle gir sonuç bekle yetmedi mülo en az 5 ay sonuç bekle sonra belki Kazanamadın tekrar başa
Bu ülkede başka nasıl rızık kazanacağız bu konuda detaylı düşünen var mı ben korkuyorum artık -
@kemankeşş geçen yıl 8 ay bekledik ya hakimliği. bunları sınavdan sonra konuşuruz artık. şimdi moralleri yüksek tutmak lazım hocam.
-
@Dumspirospero haklısınız bana arada geliyorlar da
-
@kemankeşş hocam hepimiz aynı durumdayız çok zorlu bir süreç maddi manevi insanı çok yıpratıyor ama elimizden geleni yapalım Allah bir yerden verir inşallah
-
@dust7 inşallah dostum Allah yüzümüze baksın
-
Hayırlı sabahlar dostlar.. Medeni usule nasıl çalıştınız? ne önerirsiniz ?
-
Günaydın iyi çalışmalar herkese güne bu soruyla başlayalım:)
193 sayılı Gelir Vergisi Kanununa göre, takvim yılı içinde memleketi terk edenlerin beyannameleri memleketi terk tarihinden önce gelen ....... içinde, ölüm halinde ölüm tarihinden itibaren ........ içinde verilir. Boşluklara sırasıyla yazılması gereken süreler nedir?A. 10 gün-3 ay
B. 15 gün-3 ay
C. 30 gün-4 ay
D. 15 gün-4 ay
E. 1 ay-4 ay -
@RootofAllEvil Günaydın hocam, C cevap
-
@RootofAllEvil günaydın D olması lazım
-
-
Arkadaşlar Maliye kaynak önerisinde bulunur musunuz ?
Matematik dersinden ise sadece problem mi çıkıyor ? -
@sgkemekcisi neden özel usulsüzlük vergi ve harç beyannamesi vermemek 1.derece usulsüzlük degil mi
-
kanunlar resmi gazetede yayımlandıktan sonra ne zaman yürürlüğe girer?
birhüküm yoksa aynı gün mü yoksa 45 gün sonra mı? -
@mülkiye aynı gun diye biliyorum vergi kanunlarinda istisna var diye aklimda kalmis
-
@samettin ben de aynı gün biliyorum açıköğretim kaynağında ve sorusunda sürekli olarak 45 gün diye geçiyor o yüzden şüpheye düştüm, teşekkür ederim, başarılar dilerim.