29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş Kardeşim bence çalışmaların iyi gidiyor Allah'ın izniyle sınavda aksi bir durum yaşanmazsa ilk 300 e gireceğiz inşallah
-
@kemankeşş alanda "bana göre" belirleyici alanlar vergi, borçlar, hmk ama ösym sürprizlerle dolu olduğu için ne olacağı belli olmaz. Zorluk olarak geçen seneyle aynı olur hemen hemen. Tarih gözümü korkutuyor sırf bilgi soruları ağırlıklı gelirse işimiz şansa kalmış
-
Vergi çok can sıkmaya başladı. Vergi matrahi soru bankasında olmadık yanlışlar çıkıyor.
-
Olağanüstü hal kanunları Anayasa mahkemesi denetimine tabidir. D/Y
-
-
I. 3aylık red süresi içinde
II.mirasbırakan öldükten 6 ay sonra
III. Defter tutma talebi varsa
Yukarıdaki hangi durumlarda miras sebebiyle istihkak davası açılamaz ? -
Tarih konusunda bi açıklama yapmak istedim .osmanlı ve ilk Türk devletleri kültür medeniyet çıkacak .osmanlı kuruluş yükseliş vs çalışmanıza gerek yok çalışırsanız tabi yararınıza olabilir
-
Arkadaşlar "Monopol 2019 İdari Yargı Hakimliği Tamamı Çözümlü 5 Deneme Sınavı ve Monopol İdari Hakimlik 5 Deneme (TG Uygulanan Deneme)" bunları alıp çözen oldu mu acaba
-
@80üstamadnnmsz 1ve 3 mu ?
-
-
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Geçen senenin soruları elinde olup, paylaşabilecek olan var mı ?
-
Danistay yönetmelik cikarabilir mi ?
-
İlk itirazlarla ilgili aşağıdaki seçeneklerden doğru değildir?
A. 6100 sayılı hmk de düzenlenmiştir.
B. Sınırlı olarak sayılmıştır.
C. Davacı ya da davalı ileri sürebilir.
D. Dava şartlarından sonra incelenir.
E. Hakim re'sen gözetemez. -
-
@malik çıkarabilir
-
(2018 Idari yargi cikmis soru)
6706 sayılı Cezai Konularda Uluslararası Adli Iş Birliği Kanunu'na göre hakkında iade talebinde bulunulan kişinin geçici olarak tutuklanabilmesi için iade talebine konu olabilecek suçun Türk kanunlarına göre aşağı sınırının en az kaç yıl hapis cezasını gerektirmesi gerekir?
a)1 b)2 c)3 d)5 e)10 -
@ooz devlet tuzel kisiligi oldugundan cikartamaz dite dusundum
-
@olursaolur 1 yil
-
@malik hayır 3
-
@malik çıkarır hocam istisnai olarak diğer istisnasıda tbmm