29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Maliye'den çıkmış sorulara baksak yeterli olur mu?
-
@çalışma-uzmanı dava açma süresi geçtikten sonra idare cevap verirse, yeniden dava açma imkanı doğuyor hocam
-
@çalışma-uzmanı hocam evet sonradan cevap gelirse süre yeniden başlıyor ... dava açabilir iyuk md 10 a göre ..... ama yanlış hatırlamıyorsam bu durum iyuk 11 için geçerli değildi ...
-
@idarihakimmm guya guncel diye almistim ama gene de hatalar oluyor . tesekur edrim hocam
-
Arkadaşlar soru bankası olarak ne önerirsiniz ben monopol olarak düşünmüştüm ama hala 2018 baskısı var ve kafam karıştı. Hakimim almak istemiyorum açık ası siz neler önerirsiniz bu hafta almak istiyorum, yoksa genel tekrara veya konsensusu tekrar etmek mi mantıklı olur siz ne dersiniz
-
@birsorumolacaktı 657 guzel bn cozdum baya
-
SAyıştayın yapısından çok detay gelir mi acaba
-
Bir de idarenin aracında kazada zarar görem kamu görevlisi ise idari yargı görevlidir dava idari yargı da açılır bu değilmedi değil mi arkdaşlar
-
@kemankeşş trafik kurallarına uymada idare ile bireyler arasında bir fark yoktur ... tazminat davası idare aleyhine adli Yargılama açılır ...
-
@kemankeşş hocam bu soru geçen sene gelmemiş miydi zaten ben mi yanlış hatırlıyorum
-
@samettin evet hocam bu da güzel, başka öneriniz var mıdır
-
@idarihakimmm hıcam işte bu onun istisnası hala geçerli mi acaba onu merak ettim nohutçu öyle kabul etmişte
-
arkadaşlar benim gibi hiçbir şey bilmediğini hisseden var mı?
-
@Dumspirospero çarpıntı hapı yutan var mı
-
@Dumspirospero hıcam gene geçen seneki gibi bir sınav gelir demi saçmalıyorum iyice
-
@Hayaller71 hocam kitaplardan notlardan tekrar yapuyom yani başka yapacak birşey yok sanırım değil mi ?
-
@kemankeşş beni korkutan tam da geçen seneki gibi bir sınav, hatta daha kolay olacak olma ihtimali. kaymakamlık 76 puanla kapatmış mesela bu sene. bir de standart sapma hesabında bir değişiklik olmuş sanırım. bilgisi olan var mı standart sapma konusunda?
-
Beni en çok korkutan tarih
-
@kemankeşş kardeş herşeyin Başı psikoloji şuan onla savaş veriyorum bence gerisi
-
Tarih kaymakamlıkta ki kadar zor gelir mi?