29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@elitnur 3 4 tekrar yapınca oturuyor hocam aslinda
-
@kemankeşş genelleri hepsini bilmek gerekir mi 1 ve 2 olarak
-
@olursaolur kağıda yazdım 3 5 kez okuyayım her gün
-
@ir06 ben çözdüm hocam sınav formatına yakın bence alınabilir
-
Medeni hukuk çalıştıkça gözde büyüyor. Allah yardımcımız olsun
-
@dzndr son iki sınavda medeni hukuku fazla zorlamadılar ama korkutmayacak ders değil vezir de eder rezil de hesabı bir ders
-
Beyanname taahutlu olarak posta ile gonderildiginde postaya verilis tarihi beyannamenin verildigi tarih olarak kabul edilecektir.
Beyanname normal (adi) posta ile veya ozel dagitim sirketleri araciligiyla gonderilirse, vergi dairesine ulastigi tarih beyannamenin verildigi tarih olarak kabul edilecektir -
@malik ek olarak gelir vergisi ve kdv beyannameleri posta ile gönderilirse 7 gün içinde, kurumlar vergisi beyannamesi posta ile gönderilirse 3 gün içinde tarhiyat yapılır.
-
Teşebbüs için şuç işleme kararının icrasına başlamak yeterlidir D/Y
-
@kemankeşş kararının değil icra hareketine başlanması gerekir
-
Uluslararası anlaşmalar hangi vergiler için yapılır
-
@çalışma-uzmanı harcama vergisi harici diğerlerinde oluyor diye biliyorum. Gelir, Servet..
-
@çalışma-uzmanı sertkan erdurmaz sadece gelir vergisi için olur demiş
-
Eylül 2019 izahat da yer alan bilgiye göre gelir ve servet. En iyisi kanuna bakmak
-
@kitapsever konu anlatımında gelir ve servet demiş soruvankasında sadece gelir demiş
-
@çalışma-uzmanı serkan erdurtmazın kitabı
-
Ben de sadece Gelir vergisi olarak görmüştüm Sertkan hocanın kitabinda
-
Atatürk döneminde çiftçinin kredi,makine,tohumluk ürün vb. ihtiyaçlarının daha ucuza karşılanması amacıyla 1928'de kurulan kurum aşağıdakilerden hangisidir?
a) Fiskobirlik
b) Toprak Mahsulleri Ofisi
c) Yüksek Ziraat Enstitüsü
d) Zirai Donatım Kurumu
e) Tarım Kredi Kooperatifleri -
@olursaolur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Ben de sadece Gelir vergisi olarak görmüştüm Sertkan hocanın kitabinda
İkmalen resen ve idarece tarh edilmiş vergi asıl ve cezaları için uzlaşmaya gidilmiyor mu -