29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Salih41 hocam 2016 sorularını kaybettim o yüzden kıyas yapamıyorum ama ben yine aynı seviyede geleceğini dusunuyorum ayni konular olur mu bilemem ama mutlaka 1 geometri sorusuna her yıl yer veriyolar çember de gelebilir analitik geometri de orasi muamma ama çok zorlayan bir soru olmaz o kısımdan
-
Sınava giriş yerleri açıklandı arkadaşlar.
-
@kemankeşş evet hemen hemen hocam türkçeden ters köşe yaparlar gibime geliyor diğerlerinden endişem yok gk gy anlamında
-
Gazi Eğitim Fakültesi
-
@vamos Gazi üniversitesine vermişler bu yıl çok şükür çankayada lise arayıp duruyoduk
-
Şaka gibi ya yeminle kim nerde oturuyor gram bakmıyorlar her sene aynı olay saçma sapan yerlerde sınava giriyoruz. 40km mesafe arabayla gidersen o da vasıtayla gitmeye kalksan nasıl gideceksin belli değil. Yine saygı ve sevgiyle andırdı kendini Ösym.
-
bana bu sene çok iyi bir yer çıkmış, geçen seneye kıyasla. sanırım, bu zaten hayatın sillesini yemiş, bir de biz yormayalım dediler.
-
@olursaolur Türkçede tek korkum yazım yanlışları hep yanlış yapıyorum soruları
-
@RootofAllEvil yine 1 soru gelir gibi duruyor hocam şansımıza artık ben de bu yil 1 soruyu sözcük türlerinden yada fiilimsilerden bekliyorum
-
@olursaolur anlatım bozukluğu, paragrafın akışını bozan cümle, paragrafta anlam, yazım yanlışı, birer tane kesin gelecektir. çok detay bir dil bilgisi sorusu geleceğini sanmıyorum hocam.
-
@gretchen hocam şöyle kitap zaten özgün soru bir tek iktisat maliye vergisini beğendim.Diger bolumler zor soru olsun diye yazılmış ve en önemlisi acıklamalari hiç doyurucu değil.Keşke justice çözüp sınava girseydim diyorum.En azından aciklamalrindan bir sey kapardım.Ama beğenenlerde olmuş hatta gecen yil sadece hakimim cozup mulakata kalanda cıkmiş
-
@Dumspirospero yok hocam detay degil de sözcük türlerini karıştırıp verirler tek tek şıkları inceleyeceğimiz bir soru olur zaman kaybettirir boyle bir şey bekliyorum yani
-
1-bulunan define önemli ölçüde değerli değil ise devlete değil define keşfeden kişiye ait olur
2-Bulunan eşya değerli ise kolluk veya muhtara bildirmeden de derhal ilan edilebilir
3- Bir eşyanın sahiplenme yoluyla kazanılabilmesi için eşyanın sahipsiz eşya niteliğinde olması yeterli değildir
Aslen kazanma yolları ile ilgili hangisi/hangileri doğrudur?
A) yalnız 1
B)2-3
C)1-3
D) yalnız 3
E) 1 2 3 -
Arkadaşlar “adli para cezasına mahkumiyet,yeni işlenen suçlarda tekerrür hükümlerinin uygulanmasına esas olmaz” ifadesi bir soruda yanlış kabul edilmiş. Buradaki yanlış nerede? Para cezalarında tekerrür uygulanmaması gerekmiyor mu??
-
@Hayaller71 d olabilir mi
-
@law adli para cexalarıonatekekkür olur hocam
-
@Hayaller71 c olabilir mi?
-
@Hayaller71 d gibi
-
Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesine nasıl gidilir? Pls help:)
-
@law adli para cezasından çevrilmiş mahkumiyet olmaz ama sadece adli para cezası tekkerrüre esas olur sorudada mahkumiyeti kast etti sanırım