29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@hakimehanımm evet hocam ben de bugün konsensusta çalışırken gözüme çarptı. Bu soru daha önce çıkmamış, sadece bi sorunun altına not olarak düşmüşler yargıtay bu başvuruları 3 ayda sonuçlandırır diye. İnşallah bu sene gelir de yaparız hepimiz
-
@elitnur @olursaolur cevap e arkadaşlar vergi ziyai eksik tahakkuk etmesi sebebiyle özel usulsüzlük vuk 353 1.fıkra
-
Yazdığınız sorulara bakınca bütün bilgilerim sıfırlanmış gibi hissediyorum
-
@newworldorder hocam bende aynı yerde sınava giriyorum ... Google Maps uygulaması var ... gideceğiniz yere otobüs metrobüs seferlerini nasıl gidileceğini gösteriyor indirirseniz çok yardımcı olur. Ben her sınavda o programla kaybolmaktan kurtuluyorum
-
@idarihakimmm tmmdr teşekkür ederim.
-
@dust7 inşallah hocam teşekkür ediyorum hatırlattığınız için Ayrıca kabahatler kanunu da göz gezdirin eğer vaktiniz varsa ordan da bir soru çıkabilir diye düşünüyorum gelir gelmez bilemem tabi
-
Arkadaşlar şu an hakim adayları nerde eğitim alıyorlar bilgisi olan var mi
-
@kemankeşş adalet bakanı
-
@Hayaller71 hocam 1 de dogru degil mi yada olabilir demesi mi gerekirdi.Degerli değilse kime ait kabul ediliyor?
-
Hmk da dava konusuna ilişkin dava şartlsrı hukukı yarar, kesin hüküm, derdestlik değil mi a kadro teminat ve avansıda dava konusuna ilişkin dava şartları içerisine almış hangisi doğru
-
@zenginmemur hangi taşınmazda bulduysa taşınmaz malikine kalır
-
ön ad, ön söz, ön yargı ayrı,
önsezi, öngörü bitişik yazılır . -
@olursaolur sunay akının sözü olması lazım "Türkçenin garip bir ironisi var 'yan yana' sözcüğü ayrı yazılırken 'apayrı' sözcüğü bitişik yazılıyor" diye
-
@RootofAllEvil oturup kanun okuyacağımız yere türkçeyle uğraşıyoruz hayat
-
@olursaolur tarihten tiksindiğim kadar hiçbi dersten tiksinmiyorum ya Türkçeye kurban olurum
-
@Marsiyal Allah yardımcımız olsun hocam kazasız belasız çıkarız inşallah bu işin içinden
-
@Marsiyal tarihin pusulasi var 428 sayfa icinden kultur medeniyet inkilap tarihi kısmını ayir çalış hocam. ALLAH yardımcı olur sıkmayın canınızı. Benimde matematik berbat 6 da sıfır modu. 4 işlem köklü, üslü gerisinden anlamıyorum yıllar geçti
-
Aksal'ın denemeleri edebiyatımızın -daha geniş bir ifadeyle sanatımızın- birçok sorununa ışık tutuyor. Tartışma kapılarını açıyor. Süssüz ve boyasız bir dilin deneme türündeki ustalığı sergileniyor Aksal'ın yapıtlarında.
Bu parçada Aksal'ın anlatımının hangi özelliği vurgulanmaktadır?
a) Duruluk
b) Sadelik
c) Yalınlık
d) Doğallık
e) Özgünlük -
@olursaolur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Aksal'ın denemeleri edebiyatımızın -daha geniş bir ifadeyle sanatımızın- birçok sorununa ışık tutuyor. Tartışma kapılarını açıyor. Süssüz ve boyasız bir dilin deneme türündeki ustalığı sergileniyor Aksal'ın yapıtlarında.
Bu parçada Aksal'ın anlatımının hangi özelliği vurgulanmaktadır?
a) Duruluk
b) Sadelik
c) Yalınlık
d) Doğallık
e) ÖzgünlükC
-
@olursaolur a, b, c, d