29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar son denemeler de 71 72 çıkıyor .. ne kadar yakın olurlar sınav düzeyine denemeler .. moral bozdu biraz
-
@çalışma-uzmanı zamanaşımına 6 ay kala takdire sevk edilmiştir. Ancak karar vergi dairesine 1 yıldan uzun zaman sonra gelmesinin bi önemi yok en fazla 1 yıl uzar 01.07.2012 tarihinden sonra kalan 6 ayı eklicez 31.12.2012 tarihi zamanaşımı son gündür.
-
Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepimize başarılar...
-
@RootofAllEvil amin arkadaşım hakkımızdan hayırlısı artık emekler boşa çıkmaz inşallah
-
Herkese şimdiden başarılar.Attıklarımız tutsun ne diyeyim başka iyi hazırlanamadım.
-
Herkese başarılar diliyorum. Herkes emeğinin karşılığını alır inşallah.
-
Herkes elinden gelenin en iyisini yapmistir. Hepinize sinavda basarilar dilerim umarim emegimizin karsiligini aliriz ...
-
Başarılar arkadaşlar Bugün icra müdürlüğü sınavı vardı girenler oldumu ki aramızda sorular nasıldı fikir olurdu
-
arkadaşlar herkese başarılar dikkatli çözün..
-
Merhaba dostlar.
Zorlu ve yoğun bir çalışma döneminden geçtiniz ve sona geldiniz. Yarın inşallah emeklerinizin karşılığını hakkıyla aldığınız bir sınav olur. Dualarımız sizlerle. Hepinizin bahtı açık olsun.Hatırlatma bâbında şunu da yeniden bırakayım şöyle. Oturum düzeni hakkında bilgilendirme olsun. Ayrıca aman 15 dakika kuralını unutmayın. Vakitlice okullarınızda olun. Işinizi şansa bırakmayın.
-
Acaba Tek giriş belgesi mi kullanacağız arkadaşlar?
-
Rabbim kaleminizi ve aklınızı keskin eylesin inşaallah bu arada doğru yanlışı götürmüyor ilk aklınıza geleni işaretleyin genelde doğru çıkıyor
-
Ya arkadaslar kafama takildi acil yardim sinav giris belgesi siyah beyaz bi sorun olur mu ki yani renkli alamadim malesef
-
@samettin sorun olmaz hiçbir şekilde
-
@samettin hiç bir sorun olmaz uyarılar kısmında yazar zaten siyah beyaz ya da renkli diye
-
Arkadaşlar merhaba
Forumda baştan sona çok güzel yardımlaşmalar ve bilgi alışverişi oldu herkese çok teşekkür ederim.İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağımız bir sınav olur herkese başarılar diliyorum, Allah yardımcımız olsun -
Allah emeklerinizin karşılığını almanızı nasip eylesin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşler.
-
şevket evliyagil meslek lisesine nasıl gidebilirim maltepeden ?
-
Rabbim kimsenin emeğini zayi ettirmesin inşallah. gerçekten hak eden kişilerin muvaffak olması dileğiyle herkese başarılar
-
Gireceğimiz son hakimlik sınavı olması dileğiyle.. insallah o sene bu senedir basarilar diliyorum herkese guzel bir süreç yaşadık başlığı aktif tutan,emeğini paylaşma konusunda fedakar davranan tüm dostlara teşekkürlerimle, Allah yardımcımız olsun ..