29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mrt geçen sene 58 24 le kazanmıştım bu sene 58-22 galiba
-
Geçen yılı hatırlıyorum sınavın ilk günü alanda 60 üstü yapan birkaç kişi çıkmıştı şimdi görünüşe göre en yüksek 59 var gibi. Daha 60 yaptım diyeni görmedim yazmak istemiyorlar sanırım
-
@RootofAllEvil soruda öngörülen sürede idareye bildirme iş diyordu. Resen tarh için ya inceleme raporu ya takdir komisyonu yada kanuni süresinden verilen bey gerekiyor. Muayyen zamanda bildirilmemişse idarece tarh. İdarece tarhın tanımına bak
-
@nbrl42 mümkün değil arızıye sokulmaz o madde. Faiz geliri elde etmiş. Kanun her türlü alacak faizi MSİ demiş açık net Bi soru
-
@frieddmann benim yorumum da bu yönde
-
@RootofAllEvil evet geçen yıl 60 üstü baya vardı benim 59 60 gibi ama gkgy 18 net gibi büyük ihtimal kazanamam
-
@frieddmann ben o soruyu okudum iyice arızi olabilir mi diye yok ya msi kesin tereddütsüz isaretledim
-
@geliruzmani2013
Burada beyanname vermek yok. -
@frieddmann o soruyu da okumadım tam resen diye atladım ama idarece olucak o da kesin nasıl kaçırdım
-
@frieddmann ibraz ödevleri kısmında da yok 213 de
-
@frieddmann hocam şekli ödev diyodu zaten soruda neyi kovalıyosunuz hala en itiraz edilmicek soru o zamanınıza yazık
-
@geliruzmani2013 ama o soruda şekli ödevi diye sorduğu için ödeme yaptım bende bariz sırıtan oydu yoksa dediğiniz gibi ödevleri mi değil mi diye sorsaydi farklı açıdan bakardik
-
Keşke sertkan hoca vergi sorularını yanıtlasa
-
@frieddmann ama o soruda şekli ödevi diye sorduğu için ödeme yaptım bende bariz sırıtan oydu yoksa dediğiniz gibi ödevleri mi değil mi diye sorsaydi farklı açıdan bakardik
-
Hmk da konkordatolu bir şık varmıydı
-
@frieddmann 213 de mükellefin ödevleri başlığında yok. Bu soruya itiraz edicem kesin
-
milletin en son kaymakamlıktan ağzı yandı. yüksek ya da düşük kapatır demez artık pek kimse
-
@geliruzmani2013 yani tereddüt ettim sabah üstatla konuştum vuka göre sormuşsa hatalı dedi kesin itiraz et dedi. Vuk ta bey vermek mükellefin ödevi değil dedi.
-
@kamikaze hocam yüksek veya düşük olsa olsa 1 puan oynar. geçen sınav alan ağırlıklı 79 kültür yetenek ağırlıklı 83 doğruyla kapamış. Bu sene de en fazla 1-2 soru aşağı yukarı oynar. Daha fazla değişiklik beklemek hayalcilik olur bence
-
@kilici bende ama değilmiş diyorlar e o zaman izahata davet de 30 olacak İnşallah 2 ve 3 tür