29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
bağlantı metni
Arkadaşlar uzlaşma sorusu için arkadaşlarımız dava açtı. linkte attığım görselde yazan meblağı topluyoruz. Sorunun iptalini isteyen arkadaşlar da yardım ederse seviniriz. -
@sdu_ank Dava için bilirkişiye gidilmesini istemiş mahkeme toplanan para bilirkişi için.
-
Sadece uzlaşma sorusu için mi dava açıldı? Hakem sorusu için dava açıldı mı acaba?
-
@Sabahola evet hakem sorusu için de dava açıldı.
-
@sdu_ank hocam o uzlaşma sorusu yüzünden 315. Oldum liste dışı bıraktı beni çoğu kişiyi mağdur ettim ıban no var mı
-
Bazı sorular için idari yargı yoluna gidilmişti. Mahkeme süreci ne durumda bilgisi olan var mı?
-
@gürkannn Bugün resmi gazetede yayınlanan geçiçi maddeye göre 13/03/2020 tarihinden itibaren yargıdaki neredeyse tüm maddi ve usuli süreler durdu. Ancak dosya tekemmül etmişse karara çıkılır bu saatten sonra.
-
Dava süreciyle ilgili yok mu bir haber alan?
-
@azimlikedi bilirkişi raporu üç maliye profesöründen oluşan rapora göre doğru cevabın B olduğu ve E olarak değişikliğin iptali isteminin yakında mahkemece tekrar B olarak düzeltileceğini yakında görürsünüz. Yakında dava sonuçlanır. B olarak eski haline getirerek yeniden değerleme yapacaktır Osym.
-
@Econumist uzlaşma sorusu mu?
-
@Hayaller71, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Econumist uzlaşma sorusu mu?
Evet hocam. Hakim aradı bilirkişi raporuna itirazım olmadığı beyanımı istedi ki bu çarşamba heyete sokabilmek için. Karar yakında açıklanır. Bilirkişi cevabın B olması gerektiğini söyledi. Uzlaşma sorusu için.
-
@Econumist anladım hocam hakkında hayırlısı inşallah girersin listeye
-
@Sabahola bildiğim kadarıyla cezada ki sınırdışı etme sorusunada açıldı
-
@Marsiyal o sorunun kanundaki ifadesi net iptal edileceğini sanmıyorum. Ayrıca her yıl sorulara dava açılıyor hakimlik sınavlarında bu hiç şaşmaz. 2018 sınavında da çok itirazlar geldi ortak alandan 2 soru iptal edilmişti.
-
@Econumist hakem sorusuna da dava açmış mıydınız? O sorudan olumlu bir dönüş yok mu?
-
@Sabahola hayır dava açmamıştım. Ama hmk sorusunu diyorsanız o reddedildi diye biliyorum mahkemece.
-
@SAkmazlar, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Sabahola evet hakem sorusu için de dava açıldı.
Bir bilginiz var mı hakem sorusu hakkında hocam? @SAkmazlar
Kesin bilgi mi? Teşekkürler cevap için. @Econumist
-
@Sabahola net değil hocam o soruya da dava açıp reddedildiğini söyledi arkadaş. Tamamen arkadaş beyanı ben açmadım çünkü
-
@Sabahola hocqm naçizane tavsiyem soru iptalleriyle bu kadar ugrasacaginiza 2020 sinavi için kasmaniz. Zaten soru iptali üzerine sonradan yapilan ek mülakatlarda gelenleri komple eliyorlarmis. Geçen seneden alinan duyumlar bunlar. O yüzden bu meseleyi bir kenara bırakıp tempo artirmaniz daha iyi olur.
-
@Econumist cevaplar için teşekkürler hocam. İnşallah listeye girersiniz. Uzlaşma ve hmk sorusu dışında dava açılan diğer sorularla ilgili bilginiz var mı?