29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil o kadar olur mu ya ben en geç mayıs ayı sonunda başlanır diyordum
-
arkadaşlar uzlaşma sorusu için iptal davası açan var mı? bilginiz var mı? değişikliğin iptali değil direk soru iptali için?
-
@ataş01 ben yarın açıyorum
-
Arkadaşlar uzlaşma sorusu ilk haliyle doğruydu, daha sonra yanlış olan şık doğru kabul edildi. Bu durumda iptali de hak kaybına sebep olacak, artık itiraz üzerine düzeltilmesi mümkün değil midir? Dava açılarak iptal edilmesi tek yol mu?
-
@azimlikedi mahkemeden yeni bir işlem tesis etmesi istememez o yüzden artık davanın konusu sadece iptal olmalı bence.
-
@sgkemekcisi teşekkür ederim. geçen yıl 1 doğru 1 de yanlış yaptığım iki soru iptal edildi ve 1 puan artışa sebep oldu, bu yıl da 1 puan ile kazanamadım. Soru iptali durumunda ne olacağı, ne kadar puan geleceği çok belirsiz oluyor o nedenle cevap anahtarı değişimine yapılmış bir itiraz var mı merak ettim
-
@azimlikedi cevabın değişmesini talep edenler vardır illaki ama mahkemenin kabul edeceğini düşünmüyorum ama belli de olmaz belki de ben yanlış biliyorumdur:)
-
@azimlikedi bu bir puanlık artış sıralamada kaç kişi fark etmişti hocam ve sıralamanız gerilerde miydi bu da önemli bi ayrıntı
-
@mucizeleryolda 0.94 puan artış olmasına rağmen sıra 50 kişi öne gitti ve 1100 lerderdeydi. Ancak geçen yılki sınavla bence bu yıl kıyaslanamaz standart sapma da hiç etki etmemişti geçen yıl
-
@mucizeleryolda 0.85 puan artışı ile, 16 kişi öne geçmişim geçen sene.
-
@Dumspirospero çok az oynatmış sizi baraja yakın mıydınız değerlemeden önce de? Yada doğru yaptıklarınız mı iptal oldu acaba
-
24-54 yapan arkadaşım 76 almış biraz ilginç değil mi? Sapma eşiğine mi takıldı acaba? Kimine +4-6 puan sapma gelirken kimine eksilerde sapma gelmiş..
-
@Aslan-Reyiz ilginç. idari değil mi?
-
@mucizeleryolda aynen
-
Arkadaşlar soru iptali durumunda yeniden değerlendirme sonuçlarına göre ilk 300 e girenler mi mülakata girmeye hak kazanıyor yoksa önceki sonuca göre 300. Kişi ile aynı puanı almış olanlar mı?
-
@azimlikedi ilk 300e girenler
-
Ösym den itiraz dilekçeme yanıt dün gelmiş.herhangi bir maddi hata yokmuş .
-
@mucizeleryolda bu hesaplamaya mülakata kalanlar da mı dahil edilecek. Yani sınav sonuçları hiç açıklanmamış gibi yeniden mi hesaplanıyor yoksa ilk 300 ü hesaba katmadan mı hesaplıyorlar?
-
@elitnur yani şaşırdık mi Hayır ÖSYM ye itirazın bi anlamı yok zaten biliyorduk bunu
-
@elitnur hangi hususta itiraz dilekçesi vermiştiniz?