29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@justice000 sıralaması çok gerilerdeyse olabilir çünkü benimki ilk başta 436 idi sonradan 423 e yükseldi ve iptal edilen o 2 soruyu da ilk cevap anahtarına göre yanlış yapmıştım
-
@RootofAllEvil hocam bir de iptalden önce kaç kişi doğru yaptığı da önemliďir bunuda hesaplayın mesela uzlaşma sorusu iptal olursa yada cevabı değişirse sıralama müthiş değişiklik olur yani sıralamada önünüzdekilerin de ne yaptığı da önemliďir
-
@justice000 hocam benim 14 senelik vergi müfettişi akrabam var, soruyu ona gösterdim. görür görmez yalnız 3 olur bunun cevabı dedi. ösym'nin cevabını duyunca inanamadı. uzlaşma komisyonundaki arkadaşlarına, vergi dairesi müdürü ve daire başkanlarına sormuş bu soruyu. 1 kişi bile 2. öncülü doğru kabul etmemiş. ayrıca okuldaki vergi hukuku hocalarıma da soruyu sordum. ösym saçmalamış dediler direkt. uzlaşma sorusu sonuna kadar kovalanmalı.
-
@RootofAllEvil idaride sıralamam 1812den iptal sonrası 1580 oldu hocam. Dediğiniz gibi belki üst sıralamalarda daha az değişiklik olmuş olabilir. Fakat bu sefer 1 sorunun cevabının değişerek birilerine artı puan birilerine eksi puan getirmesi sapmayı ve sıralamayı daha fazla değiştirebilir. Bu arada kazananların hakkı saklı tutulur herhalde, çünkü onlara da haksızlık olur. Ya zaten nasıl soru soruyolar gerçekten hayret bir olay . Geçen seneki hakimlik bu seneki kaymakamlık şimdi girdiğimiz hakimlik , her sınavda yanlış soru oluyor el insaf. Parayı alırken içleri acımıyor. Yıldırım beyazıt üni, Anadolu Üni 90 tl sınav yaparken kalkıp 256 tlye sınav yapıp utanmadan sorunun şıkkını değiştirdik yazıyorlar. Bari biraz daha açıklama yapsaydınız neden değiştirdiniz değil mi? Adamlar bizi sallamayıp 1 cümleyle geçiştiriyor. Yazık.
-
@ahmetozcelik35 hocam bu dava asamalarinda bu kisilerin de desteklerini almak mumkun degil mi acaba
-
@kmlyz hocam mesajlariniza bakabilir misiniz
-
@mucizeleryolda hocam uzlaşma komisyonundaki kişilerden birisi ile bire bir görüşmeye çalışacağım ve yazılı bir belge almaya çalışacağım. o şekilde bir belge alabilirsek dilekçeye ekleriz ve çok iyi olur.
-
@Sabahola hocam herhangibir bilgi aldınız mı adli yargı için.
-
@ahmetozcelik35 hocam alırsanız direk banada verin ben direk dava açacağım uzlaşma ve yorum sorusuna
-
@kule34 hocam mesaj atmistim size bakmaniz mümkündür müdür
-
Bu soru diyelim ki iptal oldu kaç puan getirisi olur bize ?
-
@yourdreams küsuratla kaybedenler için bence bir umut olabilir ancak onun dışındakilere faydasının olacağını düşünmüyorum.
-
@justice000 bende yorum sorusuna dava açacağım dün biraz daha ayrıntılı araştırdım kesinlikle iptal olması lazım
-
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Türkçe boşluk doldurma sorusuna dava açmayı düşünen var mı aranızda?
-
@SAkmazlar hocam siz ne yaptınız o soruyu
-
Arkadaşlar dava Ankara idare mahkemesine açılacak galiba ama kaçıncı idare mahkemesi olmalı . Daha önce dava açmışlığım yok maruz görün:)
-
@sgkemekcisi ANKARA … İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA yazmanız yeterli olur diye düşünüyorum "..." Onlar tarafından dolduruluyor.sizin belirtmenize gerek yok.Bu davayı Ankara'da açacaksınız yazacağınız şekildir..Eger idare mahkemesi olmayan bir şehirdeyseniz ANKARA … İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA Gönderilmek Üzere(bulunduğunuz şehir) NÖBETÇİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE dersiniz.bulundugunuz şehirde idare mahkemesi varsa ANKARA … İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA Gönderilmek Üzere (bulunduğunuz şehir) NÖBETÇİ İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA diyebilirsiniz.
-
@harveyspecter çok teşekkür ederim
-
Iyi aksamlar herkese....idaride mulakata kalanlardan belge falan istemediler dimi daha ...sureci pek takip edemedimm
-
@dmrl01 henüz bakanlık sayfasında ilan edilen bir şey yok tahminimce süreç geçen yıl olduğu gibi işleyecektir; şubat ayı içinde evrak teslim işleri, nisanda mülakat derken güvenlik soruşturması arşiv araştırması işleri çok uzamazsa temmuzda falan sonuçlar belli olur.