29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil inşallah hocam
-
@RootofAllEvil doğrudur taşınır rehin hükmen teslim ile kurulamiyor havale yaptım ben
-
@RootofAllEvil zilyetliğin havalesi hocam ve Alıid ifa
-
Şunu yazım yanlışı kesin olarak nedir ya Doktora tezi mi
-
@sikilaccisamatha vuk arizi değil mi
-
Geçen sene bunun yarısı kdr bile çalışmadan vergi 14 doğru idi bu sene 4-5 yanlış yani . Ama formdan herkes yapmış .
-
@kemankeşş gvk 75. maddede tek tek yazılmış dostum her çeşit alacak faizleri menkul sermaye iradı olarak sayılıyor. Maalesef ben de yanlış yaptım
-
Vatandaşlikta suç ve cezalarla ilgili düzenlemelerin nerede düzenlendiği sorusunun doğru cevabinin neden hak arama hürriyeti olduğunu açiklayabilecek olan var mi?
-
Arkadas lar 57 21 hiç umut yok mu sizin yorumunuz nedir ah şu tarih yaktı resmen
-
En geç yarın sorular açıklanacak o zaman göreceğiz cevapları
-
@efe_yakup A. Hak arama hürriyeti
Madde 36 – Herkes, meşru vasıta ve yollardan faydalanmak suretiyle yargı mercileri önünde
davacı veya davalı olarak iddia ve savunma ile adil yargılanma hakkına sahiptir.
Hiçbir mahkeme, görev ve yetkisi içindeki davaya bakmaktan kaçınamaz. -
@RootofAllEvil soru kokunde bunların olduğuna emin misiniz
-
@efe_yakup evet direkt 2 madde halinde yazıyordu bunlar
-
@efe_yakup vardı hocam doğru benim de yanlış o soru
-
@RootofAllEvil ben suç ve cezayi nerden çikardim aklim almiyo
-
Memurlarsa ki güvenlik hakkı idare mi yoksa vatandaşlık da mıydı
-
@kemankeşş idareydi hocam. iki tane dmk sormuşlardı peşpeşe.
-
@frieddmann kesinlikle i madde de indirilir diyor mükellef ayrı bi indirim istemiyor ki sınavda yazmadan 376 yi kastediyor yani isteyemez
-
Takas sorusundaki aynı cins şıkkı doğrumuydu?
-
Cezada kanuni ağırlaştırıcı sebepler hafifletici sebepleri içeren bi soru vardı, o sorunun doğru şıkkını hatırlayan var mı