29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mrt inşallah dediğiniz gibidir. çünkü ben de yalnız 3 demiştim.
-
@Adanalı hocam bir de verdiğiniz kanun örneğinde koşullu salivermeden yararlandiktan sonra diyor koşullu salivermede güvenlik tedbiri değil öyle umuyorum yoksa bu kitaplar beni kandırdı
-
@mrt güvenlik tedbirleri adı altında yazılmış kanunda, umarım öyledir :>)
-
@kemankeşş @kamu @kleonard dostlar görüp Fikir vermesi amacıyla paylaştım cevaplar benim değil dolayısıyla doğrudur yanlıştır ona bir şey diyemiyorum
-
@kemankeşş anladım hocam güzel net almışsın çünkü zordu tarih ..
-
@kaymakam facede hangi grup acaba
-
Aynen şöyle yazıyor( sınır dışı edilme TCK kapsamında bir yaptırım değildir. CMK kapsamında koruma tedbiri de degildir. Sınır dışı edilme ancak hapis cezasınin sonucu olarak ve sadece yabancılar bakımından uygulanabilen idari nitelikte bir muameledir. TCK m.59 a göre işlediği suç nedeniyle hapis cezasına mahkum edilen yabancı koşullu salivermeden yararlandiktan ve herhalde cezasının infazını tamamladıktan sonra durumu sınır dışı işlemleriyle ilgili olarak değerlendirilmek üzere derhal İçişleri bakanlığına bildirilir) bilginize
-
Geçen sene sınava giren arkadaşlar daha iyi bilir bu sene
ki gibi sınava zor geçti diyenler çok muydu, yoksa
yine bu seneki gibi zor mu dediler .. merak ettim bunu
-
@Adanalı soruda vasi değil yalnız vasiyeti yerine getirme görevlisinin itiraz süresini soruyordu ikisi ayrı şey. Biri aile biri miras sorusu. Vasiyeti yerine getirme görevlisinin itiraz süresi 15 gündür
-
@olumlu-düşün geçen sene sınav için herkes çok kolay dedi nitekim daha ilk günden 60 net üzeri yazan 63 64 yazanlar forumda oldukça fazlaydı face te de aynı şekilde . Bu sene daha 60 yaptım diyen görmedim varsa da söylemiyor
-
@olumlu-düşün geçen sene daha kolaymış genelde öyle diyorlar hocam. ama bilemiyorum. kaç doğru yeter acaba ilk 300 e kalmak için
-
@elitnur yapmış olan bence söyler di çünkü bende hiç duymadım benim sınav kolaydı yada cok iyi geçti diyen
-
@kemankeşş türkçe çok zordu bu yıl oludugumdan bile birsey anlamadım
-
@olumlu-düşün bu sınav gerçekten son zamanların en zor sınavıydı . 1 puan aşağı çekip 80 le kapatacağını düşünüyorum
-
@elitnur kaç doğruya tekabül eder 80 acaba
-
@Abdurrahim umarım puanlar düşer çünkü zor diyorlar eğer ki herkesin dediği gibi zor olduysa sınav puanların düşmesi lazım inşallah düşer
-
@elitnur çok zor olduysa daha fazla düşmez mi ? Zor diyorsak neden bir puan düşüyor ?
-
@olumlu-düşün geçen yıl çıkınca çok basitti diyen çoktu bu yıl daha duymadım. Ayrıca geçen yıl kazananlar bu yıl kendinden emin değiller.
-
@olumlu-düşün kaymakamlığa da zor diyorlardı hocam, ben girmedim ama takip ediyordum. 76 yla mı ne kapadı, kimse beklemiyordu o kadar. inşallah dediğiniz gibi olur ama
-
@olumlu-düşün geçen yıl yine bu forumdaydim öyle zor diyen görmedim GK gy için sadece mat kısmına zor dediler diğer kısım gayet kolaydı alan soruları için de ceza da 3 yıl cevabı olan soru tartisilmisti idarede de şart işlem sorusu vardı