29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Abdurrahim hocam Türkçeden nasıl emin olabiliyorsunuz açıklanmadan
-
@Marsiyal boşluk doldurma sorusunu yanlış saydım hocam diğer 5 soru doğru. 2 de tarihte yanlışım var. matematik ve vatandaşlığın hepsi doğru
-
@olumlu-düşün kaymakamlık sınav çıkışını hatırlayın aynı senaryo sonuç 76 puan. Gönül ister düşsün ama değişen bir şey olmaz bence
-
@Abdurrahim helal olsun valla özellikle mat hepsi doğruya tebrik ederim
-
@sikilaccisamatha zilyetliğin havalesi olacak
-
Burada öyle Bi mecra ki insanı doğru yaptığından şüpheye düşürüyorlar illaki tartışmalı sorular varda yani kesin iddiayla vasi 10 gün kanunda yazıyor yapı maliki tmk madde 730 da geçer vergide lafız ruhu olursa amaçsal yorum olur gibisinden zaten stresliyiz insan Bi an tereddüte düşüyor
-
@Abdurrahim hocam matematik sorularının cevap siklarini hatirliyormusunuz
-
@ir06 kesinlikle ben geçen yıl girmedim ama sorulara bakma şansım oldu bariz zor umarım bu duruma göre puanlar aşağı düşer
-
@mrt 2.5 - öncüllü soru a*b >0 olan öncül vardı o doğruydu sadece altın sorusu 24 otobüs 16 abc li soru 22 geo 11 pi/3
-
@Hayaller71 artık bekleyip göreceğiz hocam , oda ayrı bir durum ( kaymakamlık) acaba onda da bu şekilde herkes zor mu dedi .. kısmet diyelim artık
-
@Hayaller71 tasinmaz maliki tmk da yer aliyor yapı maliki borclar hukuku
-
@olumlu-düşün ben takip etmiştim kardeş iletileri yine aynı herkes geçen seneye göre zordu yine 69 70 te kalır diyorlardı
-
@elitnur evet katılıyorum size , sadece zor deniliyor o yüzden biraz daha aşağıda olmasını ümit ettim galiba ️
-
@hukukcukişi evet biliyorm zatende yazıyorlarya böyle emin emin ondan dolayı dedim
-
Kaymakamlık için sınav sonrasında bazıları zordu dese de beklenen puanlar çok yüksekti.Bu sınavdan sonra geçen seneki sınav sonrasında olduğu gibi yüksek bekleyenler yok.Son iki mülakata dereceyle kalmış birisi olarak bu sınavın 2016'dan da 2018'den de daha zor olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Hal böyleyken sınav zordu ama aynı kapatır demenin mantığını birisi açıklarsa sevinirim çünkü benim gördüğüm kadarıyla geçen sene mülakata kalıp da elenen arkadaşlar bu sene hem kotanın tekrar gelmesi hem de mülakatların hakkaniyetsizliği yüzünden tekrar sınava girmedi.
-
Geçen seneden yüksek kapatırsa bence de şaşırmamak lazım. Beklenilen ilanlar gelmeyince herkes bu sınava çalışmaya başladı. Yarın sorular açıklanınca 60 küsürler yazmaya başlar
-
@geliruzmani2013 burada yazılan cevaplara göre hepsi doğru hocam. dediğim gibi sorular bi açıklansın netleşir. teşekkür ederim
-
@mrt
Rasyonel sayılar=2.5
Mutlak değer olan öncüllü soru sadece a*b >0
Tam altın sorusu 24
Minibüs 18
ABC li soru 22
Geometri 11 pi/3 minibüs sorusundan emin değilim, buradaki arkadaşlar doğru biz öyle çözdük dediler diye doğru saydım. diğer cevaplar kesin doğru hocam -
Yanlış hatirliyorsam düzeltin.
Geçen sene sınav açıklanma ve sınav zamanı arasında yaklasik 70 gün vardı. Bu sene ise bu süre yaklaşık 100 gün.
Fazla bir zaman olmasi, sınavin yüksek kapatması na sebep olabiliyor.
Nitekim kaymakamlık sınavında adayları bırakın, hocalar bile sınavın zor olduğunu söylediler. Ama sınav yüksek kapattı.Özetle; sınavın düşük ya da yüksek kapatabilirsiniz için birçok parametre var. Bugünden bunları tahmin etmek çok zor. Sadece sorular açıklandı kan sonra, yapılan anket üzerinden bir yorum mantıklı olabilir.
-
75 doğru yeter mi sizce?