29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Marsiyal beni de ekleyebilirsiniz. Gkgy 27 Alan 54
-
@Marsiyal listeye dışarıdan olanları da yazabilir misin hocam? Arkadaşım 25 gygk 56 alan yapmış
-
Arkadaşlar ekleme işini ben beceremem sanırım bir başkası yapsa olmaz mı?
-
Benimde 20gkgy 57 alan
-
56/ 23 yaz benide ekleyin
-
Bence gecen yila gore zordu yahut kolaydi soylemlerine göre hareket edilmemeli cunku her insanin calisma temposu,eşiği,hafizasi ve sinav icin ayirdigi zaman farkli,sinav sorularinin zorluguda tek basina taban puani belirlemiyor, o yil az ilan gelmisse filan bu da etkiliyor yani cok parametre var,ayrica bu tür hesap kitap islerinin pek tutmadigini kaymakamlikta gorduk, velhasil halihazirda işi olmayan,sadece bu sinava odaklanmis dostlarim sonuc aciklanana kadar kpss,yds vs kanalize olmali vaktini bosa gecirmemeli, cunku bu tür sinavlar 7-8 aylik bir bekleme sureci gerektiriyor bu da unutulmamali.
-
Beni de ekleyebilirsiniz gk gy 20 alan 56
-
Yakın Eğitim (Levent Ersin Hoca) İdari Hakimlik için 84,5 puan baraj demiş ama aşırı abartı geldi bana
-
@Abdurrahim yuhh napmış o yav
-
61 21 beni de ekleyin
-
@Abdurrahim az bile söylemiş 85 demeliymiş (!)
-
@Diagne hocam eger oranlar yani paylar belliyse elbirligi mulkiyet olmuyor ya soruda da paylari oraninda diyordu sanki belliymis gibi ne bileyim sacma ama o mantik olmus olabilir mi acaba
-
@birsorumolacaktı Kafa karıştıracak bir durum yok hocam madde metni gayet açık. Dilekçeyi verdikten sonra soru iptal olur veya olmaz. Doğru ortaya çıksın yeterli.
-
@kafes66 ben geçen sene girmedim, iki sınava da girenlerin %90 ı bu sınav daha zor diyorlar. 81.4 le kapamış geçen sınav. Bu da kapasa kapasa 81.5 la kapar mantıken. Baya abartmışlar bence de
-
Benim olmayacak.Cok bariz hatalarım var.Anayasa üyelik 40 yaş hak arama hürriyeti v.s.İlk defa girmiştim.Özellikle yeniden deneyecek arkadaşlar sakın ha 30 soruluk kısmı hafife almayın.Türkçe soruları matematik soruları gerçekten belirleyici oldu ve 12 soruya tekabül ediyor.Alanda nispeten benim iyi geldi 55 bandındayım.Son söz bu sınav geçen yıldan cok düsuk kapatmaz.Geçen yıl 82 ise bu yıl 81 maksimum 83 olur.
-
@zenginmemur yav zaten 85 ile kapatsa zaten girmem daha sınava
-
@Marsiyal kardeşim puan neden 81.3
-
Geçen sınavda sapmadan çok puan gelmedi bu sınavda nasıl etkiler sizce? İlk sonuca göre 22 ye 56 yapmışım sapmalı puanım 79.70 gelmiş
-
@kafes66 niye kapatmasın diyelim 50 idari yargıç alınacak.
-
Bu sınavin maliye iktisatıda cok kolaydı.Diger yıllara göre.Yani yetenek kısmi net belirleyici olacak.Alanda benim iki yer dışında aluid ifa ve amaçsal yorum cevaplarının olduğu sorular dışında net olmayan bir cevap göremedim.Alan daha sakindi.