29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@hebenneka alanları iyi yapmışsınız hocam hem adli hem idari alan
-
@toranj hocam ben de yaptım da merak ediyorum geçen sene çok vardı diye hani yoksa yanlış anlaşılmayım
-
@kafes66 bu sene zordu bariz.mutlaka geçen seneye göre farkedecektir diye düşünüyorum ama kaymakmlığın böyle olması malesef düşündürüyor
-
bu arada ben de çok az duydum 60 üzeri.benim sütten ağzım yandığı için çok bi anlam ifade etmiyor. ama 60 üzeri olanların normalde büyük çoğunluğu yazar düşük olup pek ümidi olmayanlar paylaşmaya gerek görmez
-
Arkadaslar karismada elbirligi mulkiyet oluyor. Cevapta payli mulkiyeti dogru gostermis.
-
@hakimehanımm doğrudur geçen yıl hiç sapma gelmedi ham puan nese o geldi puan olarak ama 2016 yılında 5 6 puan sapma gelenler vardi bu yıl da öyle bi sapma gelir insallah
-
- Yoksulluk nafakası
Madde 175- Boşanma yüzünden yoksulluğa düşecek taraf, kusuru daha ağır olmamak
koşuluyla geçimi için diğer taraftan malî gücü oranında süresiz olarak nafaka isteyebilir.
Nafaka yükümlüsünün kusuru aranmaz.
Madde hükmü açık ve emredici
- Yoksulluk nafakası
-
@toranj aynen hocam inşallah kaymakamlığa dönmez bende tırsıyorum gerçekten
-
@gretchen Alan iyi gibi ama genel yetenek kısmı cok kötü. Sırf bu yuzden kaybedecek olmak üzücü
-
@geliruzmani2013 hocam 2016 sınavının zorluk derecesi nasıldı girdiniz mi sınava siz
-
@hebenneka hocam adliyi kazanırsınız inşallah
-
@uur1910 :))))))
-
@Diagne hocam ben yanlış hatırlamıyorsam konsensüste böyle bir soru çözdüm hatta ben de o zaman elbirliği demiştim sizin gibi ama açıklamada “karışma anındaki oranlarıyla paylı malik olurlar diyordu ..” aklımda öyle kaldı
-
@efe_yakup, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@uur1910 :))))))
hocam bu yorumum diğer arkadaşa cvp yazarken yanlışlıkla oldu kusura bakmayın
-
@hakimehanımm girmiştim 1 puanla kaçırdım ama calisamamistim geçen yılki sınav gibiydi kolaydı bu yılki zordu baya
-
@maliyaz69 hocam ikiside kıymetlimis idari hakimlik daha baskın hocam ama tercih meselesi işte.
-
Arkadaslar su 7 puanlık standart sapma olayı efsane mi acaba boyle bırsey nasıl mumkun olur ki
-
@gretchen ins sizin de idari olur hocam.
-
@kafes66 valla kaymakamlıktan sonra inanasım gelmiyor kardeşim
-
Geçen sene burada liste vardı bu sene uğraşan yok mu