29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@dzndr fresk değil di mi hocam ben de çini yaptım ama emin değilim
-
@dzndr fresk degilmydi
-
@adanali01 hocam camilerde diyor. Sınav esnasında gözümün önüne getirdim hep o görüntüyü ve çini dedim
-
@kleonard ihtiyati tedbir sorusu hangi soruydu
-
Teşebbüs
MADDE 13.-(1) Kabahate teşebbüs cezalandırılmaz. Ancak, teşebbüsün de cezalandırılabileceğine dair ilgili kanunda hüküm bulunan haller saklıdır. Bu durumda, Türk Ceza Kanununun suça teşebbüse ve gönüllü vazgeçmeye ilişkin hükümleri, kabahatler bakımından da uygulanır.
-
@çalışma-uzmanı hocam sınır dışı edilme güvenlik tedbirlerin kaldırıldı diye biliyorum
-
Koşullu salıverilme ya ceza muhakemede ya da ceza infazda olması lazım ama ceza kanununda yer almıyor eminim
-
@dzndr Türkçe de boşluk doldurma sorunu ne yaptınız acaba. Ben üretme ve mutlak yaptım diye hatırlıyorum
-
@misirabbas ben de öyle yaptım
-
@misirabbas bence bütün şıklar mükemmel uyuyordu hocam
-
@idarihakimmm he ya ne iğrençti
-
Üçüncü kişi yararına sözleşme ne olacak ya bulamadım internette cevabı
-
@dzndr İslamiyet öncesi türkülerde çini yok cevap fresko olmalı
-
@RootofAllEvil 3.kişi ye yazılı olarak bildirilir yaptım ben
-
@RootofAllEvil bildirimmiş galiba
-
@kleonard yok abi olur mu. Uygurlar da var. Ayrıca fresko duvar resmi demek. Selçuklu devleti camide duvar resmini neden kullansın.
-
@RootofAllEvil ben bu maddeye dayanarak 1 2 3 yaptım
-
@adalet yazılı olarak bildirme mi insallah doğrudur hocam o şık çıkarsa çok sevineceğim
-
@RootofAllEvil 3 kişiye bildirilmedi geçerlilik şartıdır yaptım ama emin değilim ... görme engelliler ve takas sorularını ne yaptınız hocam
-
@idarihakimmm görme engelliler sorusunun cevabı kanunda yazıyor 15 veya 16. madde takas sorusu feragat edilemez olan şık