29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@xxyz sorunun cevabı aluid net eminim. Çok çeldiriciydi özellikle karşı taraf kabul etmiş mi etmemiş mi diye dikkat ettim. Karşı tarafa teslim etmesiyle ne tür ifa olur diyordu soru kökünde karşı tarafın kabul etmesi deseydi denilen doğruydu.
-
Sınav benim çok iyi geçti diyen var mı ? Geçen sene sınırda kalan arkadaşlar daha iyi değil di bu sene diyor .. bence puanlar düşebilir bu yıl , şahsi fikrim
-
Medeni de bugdaylarin karışması sorusunda A ve B payı maliktir diyen yok mu
-
@misirabbas doğru hocam ben yanlış hatırladım
-
Matematik minibuslu soru 18 miydi arkadaşlar sorulduysa affola
-
@Gresham-T şüphelileri yanlış varsayarsak 22-57 gibi görünüyor ya ucundan girecem ya kıyısından dönecem
-
58 22 arkadaşlar nasıl olabilir mi
-
@Gresham-T 19 vardı galiba
-
@idarihakimmm hocam sözleşme öncesi olmayan bişey üzerine sözleşme yapılıyor sözleşme yok hükmündedir değil mi cevap?
-
Tarih sorularının doğru cevapları Bekir hoca paylaşmış feyste
1)ayguci
2)çinicilik
3) kınık
4)ticaret
5)nakibüleşraf
6)2. Meşrutiyet
7)Ahmet izzet paşa
8)hasan saka
9)devletçilik
10)Atatürkün milli politikası
11)sömürge haline gelmeleri
12)isviçre ile siyasi ilişkilerin iyi olması -
@Gülbeşeker kesin hukumsuzluktur
-
@RootofAllEvil hocam siz geçen sene de çok yaklaşmıştınız. Bu sene inşallah olur.
-
@Marsiyal 10.soruyu tama hatırlayan var mı ya
-
Adlı yargıda puanlar sizce ne olur ? Geçen sene baraj 74.5 civarıydı. Bu yıl artar mı sizce ?
-
@dust7 sağ olun hocam inşallah
-
@geliruzmani2013 yabancı okullarla ilgili soruydu
-
@Marsiyal kesinlikle eğer ki karşı taraf kabul etse idi öbürü olacaktı ama kabul yok bir şey yok aluisd
-
@RootofAllEvil yine hatirlamadim kesin yanlistir o da
-
@geliruzmani2013 hocam yabancı okullarla ilgili Türkçe eğitim ve Türk tarihi derslerinin zorunlu olmasının sebebi nedir gibi bişeydi
-
@ugur2428 ben de sordum ama burdaki çoğu kişi idari yargı galiba. şahsi fikrim 1-2 puan aşağı düşer geçen senede girdim çünkü bu sene bir tık zordu