29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Hayaller71 58 23 ler geçen yıl bile kazanmış hocam bu yıl her türlü kazanır rahat olun
-
@efe_yakup benim geçen sene yeniden hesaplama sonucu 54-24 80.5 gelmişti.
Bu sene 56-25 sizce şans var mı? -
@fkoseli 56-25 kesin gibi bence. Benim de 55 26 pek umudum yok benim.
-
@Marsiyal valla hocam anlamadım ki Bi türlü birisinin ortak alanı fazla idari yargısı 26 toplam 81 doğru ama girememiş kimine bakıyorsun alan 58e 23 giriyor
-
@Hayaller71 hocam zordu bu yıl bence kesin gibi bişey sizin
-
21/55 maalesef olmadi
-
2018 de 298. olanın netleri: 26 gygk 32 ortak 24 idari
-
22/57 gelir mi arkadaşlar sizce? geçen seneye göre zor bir sınavdı, 77-78 netlerde kapatma ihtimali var mıdır?
-
@RootofAllEvil sapma çok önemli
-
@aslasorma hocam 22/57 ile şansım var mıdır sizce?
-
@RootofAllEvil yeniden değerleme sonrası mı bu?
-
@ahmetozcelik35 hocam gecen sene 60 24 27 ler havada uçuyordu bu sene 3-5 kişi anca gördüm gelebilir yani kaymakamlıkla bir tutmak çok doğru değil Orası yüksek kapandı diyip ona hazırlananalar 2-3 hukuk dersine kapsamlı çalışıyor ama biz 9 hukuk dersine çalışıyoruz Orda başka bir adanmışlık var hissiyattım 78,5-79 arası
-
@Marsiyal inşallah kardeşim senin nasıl
-
@aslasorma standart sapmasız 79,66 puan geliyor, inşallah hissettiğiniz gibi kapatır hocam. netler geçen seneye göre düşük görünüyor dediğiniz gibi.
-
@Hayaller71 hocam gk batık benim ondan kaybettim 17 yada 18 ortak alan 31 idari yargı 28
-
vergideki vergi ziya nın 100.000 olmasına itiraz edecek var mı?
-
23 gk gy 56 alan sizce nasıl
-
@RootofAllEvil bu kesin mi hocam benim beklediğimden fazla çıktı da:)
-
@Marsiyal alan çok güzel gelmiş inşallah düşer puan yüzün güler
-
Sınavdan beri forumu gözlemliyorum hiç kimse moralini bozmasın her şey sapmaya bağlı ben hem geçen sene hem bu sene sınava girmiş biri olarak söylüyorum bu seneki sınav her açıdan daha zor bi sınavdı geçen senenin 80 neti bu senenin 75 neti. inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur