29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Abdurrahim alan 56 gkgy 24 olacak üzgünüm 1 soruya yanlış bakmışım düzeltebilir miyiz
-
Bu sene düzgün liste bile ortaya konulamadı .Ayrıca bu sene sınav zor olmasından ziyade şıklar çok çeldiriciydi.Geçen seneye göre düşeceğini düşünüyorum ben.
-
Kesinlikle her ders tek tek geçen senekinden zordu ve düşürücü sorular vardı yani geçen senenin vergi soruları ve bu seninki çok çok farklı bir seviyede.medeni hmk özellikle çok zordu geçen seneye göre
-
Geçen sene idari yargıya vergi hiç bakmadan girdim öylesine 4 yanlış vardı bu sene baktım vergiye yine 4 yanlış var
-
Arkadaşlar sınava giren 13000 kişi burdaki konuşn kişilerden ibaret değil gönül ister myle olsun. Ama kendimizi kötüye alıştıralım ki iyi olduğunda çok güzel olsun. Beklentisi yüksek tutup hayal kırıklığına uğramayalım. Bende düşeceğini düşünmüyorum keşke düşse ama iyi yapan birçok kişi yazmıyor bile gruba
-
2018 sınavına göre daha düşük kapatacağını düşünenlerdenim fakat 0.5 ila 1 puan arasında düşüş gösterebilir daha aşağısı zor görünüyor. Geçen yıl 14214 kişi girmiş bu yıl başvuru sayısı 13131 idi. Ayrıca hazine kontrolörlüğü ve ulaştırma müfettişliği gibi ağır sınavlar hakimlikle aynı güne konuldu. Başvuran 13131 kişiden farazi söylüyorum 131 kişisi diğer sınavlara girmiş olsa 13000 kişi girdi sınava. Sayı faktörü belirleyecek taban puanı kendi tahminim sapmalı haliyle 81 civarı kapatacağı şeklinde.
-
@mülkiyeli-1 aynen öyle geçen sene sadece cezadaki 3 yıl sorusuyla vergideki başkan sorusunu tartışıyoduk.ama bu sene her ne kadar tck da geçsede esasında infaz hukukunun konusu olan soru bankalarının yanılttığı vb.üzerinde tartışılamayan sorular var.kardeşim 4. sınıf hukuk öğrencisi birlikte baktık o da bu şekilde düşünüyor.geçen sene bizim soruları o da çok kolay bulmuştu mesela
-
bu arada murat hoca da sapmasız 80 puan olacağını düşündüğünü söylemiş
-
@kule34 hocam sen bu sınav için yaratilmissin hukuk mezunu olarak o vergi ve iktisati çalışırken neler cektigimi bir Allah biliyor iki tam paket de var sizde anlaşılan ama bir türlü olmuyor mu nedir
-
Gecen sene iptal sorulardan sonra puanım Öncesinde 60/25 ti 85,923 sıralama 80 lerdi bu sene sınavda 55/25 te kaldım sorular karışıktı ve ben 79,5 gibi kapatacağını düşünüyorum -
@RootofAllEvil yani en azından aynı olur yüksek olmaz. Hadi düşmedi diyelim ama yükselmez de. Düşmeyi bırak bir de yükselir diyorlar
-
-
@aslasorma hocam siz elendiniz mi? iibflisiniz diye yazık etmişler sanırım 67 sıralama yahu..
-
@aslasorma vay be 3 puan sapma gelmiş. iyimiş keşke bize de gelse
-
@aslasorma ben de geçen sene 58-24 le mülakata kaldım.Bu sene 57-21.
-
Arkadaşlar iptallerden önce 80 lerdi 85,923 puanım bu iptalden sonra 67 ye çıktı sıralama
-
@2pacalypse elediler hocam
-
@aslasorma valla üzüldüm, şu kota olayı benim avantajima oluyor ama çalışıp emek veren iibfli arkadaşları görünce de üzülüyorum valla.. tam bir ikilem.
-
@aslasorma okurken içim cız etti valla bizi çatır çatır elediler:(
-
Özetle arkadaşlar 2-3 puan sapma gelebilir sınav zordu bana kalırsa