29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Abdurrahim alan 59 gk-gy 20
-
@edekentli üzülerek size katılıyorum. 95 puanla mülakata kalamadığım ilanlar var gerçekten. rakabet korkutucu boyutlarda artık
-
@kule34 güzel aynen öyle
-
bir de bu sene adli ve idariye kaç kişi girdi bilen var mı?
-
@misirabbas Geçen senelerde idari hakimlikte liste dolduruldu mu bilen var mı? Mesela 100 kisilik ilanda 80 kisi alsalar Kota 16 kisi mı oluyor yoksa 20 kisi mi?
-
24 GK 57 Alan.(Alan +1 fazla olabilir) Beni de ekleyebilirsiniz. Ben sınırda kaçıracağım düşüncesindeyim. Ama yine de hayırlısı olsun.
-
Büyük ihtimalle geçen sene ile aynı olacak 82 83 puanla kapatır
-
@kafes66 geçen sene 81.4
-
Bu arada azınlık okullarında Türkçe tarih dersi konusunda kapitülasyonların kaldırılmasını neticesinde zamanında talimatname yayınlanmış orda açıkça yazıyor. Ben yanlış yaptım. İtiraz edeyim mi diye düşünürken bu bilgiyi buldum maalesef. Bu sorunun standart sapması iyi gelecek gibi.
-
@bcbc3434 forum dışı 66 27 var bir tane, en yüksek bu sanırım
-
@fkoseli Adli hakimlik 19.487 idari hakimlik 13.131
-
@Tabiri-caiz net bir veri vermez ama adlide geçen seneye göre 1000 civarı artış, idaride 1000 civarı azalış var
-
@fkoseli İdaride 2.663 düşüş varmış. Adlide 324 düşüş.
-
@Tabiri-caiz Bir de standart sapma o kadar önemli ki, misal; Bu sene 2 kere alese girdim.İlkinde 42 netle 70 puan aldım. Diğerinde 60 netle 70 puan aldım.
-
@Hayaller71 bu sene daha düşük kapatır diyolar
-
@Tabiri-caiz Pardon Adlide 324 artış.
-
@bcbc3434 her kafadan farklı bir ses çıkıyor ancak ben geçen seneye göre daha karışık ve çeldirici bir sınav olduğunu düşünüyorum, elbette kolay sorular da vardı ama düşmesi gerekir diye düşünüyorum biraz
-
@fkoseli, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@bcbc3434 her kafadan farklı bir ses çıkıyor ancak ben geçen seneye göre daha karışık ve çeldirici bir sınav olduğunu düşünüyorum, elbette kolay sorular da vardı ama düşmesi gerekir diye düşünüyorum biraz
Bende arkdaşa katılıyorum bu sınavı Kaymakamlıkla karşılaştırmak saçma olur geçen sene bariz kolaydı bu seneye göre usuller özellikle medeni vs
-
@fkoseli evet dusmesi gerekir diye dusunuyor insan ama cok faktor var taban puani belirleyen, sorularin gecen yila nazaran daha zor oldugunu hesaplamak basli basina zor is iken bu da tek belirleyici degil, ornegin kaymakamlikta sorular bence daha zor idi ama sinavin ertelenmesi, az ilan gelmesi filan taban puani etkiledi, o yuzden gecen yila gore daha zordu dan yola cikilmamali bence.
-
@Mamacola elbette net bir veri değil diye de belirtiyorum, ama önemli bir etken yine de