29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@birsorumolacaktı bence tüm sınavın iptal edilmesi gerekiyor
-
@birsorumolacaktı En muhtemelini yazmayım hocam şimdi gereksiz uzuyor :)) Hangisi iptal olur bilemem ama en az bir soru iptal edilir bence.
-
@kilici edilirse puan değerlemesi nasıl olur acaba
-
@kafes66 herkes için doğru kabul edilir.
Bu itiraz edilen edilen sorular cevap anahtarına göre doğru işaretlediğim şıklardı. ÖSYM 'nin hatası yüzünden olan bize olmaz inşallah. -
Soru iptal edilirse iptal edilen soruyu doğru yapanların puanı ve sıralaması düşer, yanlış yapanların ise yükselir.
-
@kafes66 1 soru iptal edilirse eğer puan 99 soru üzerinden hesaplanıyor
-
@adalet hangi sorular
-
@RootofAllEvil o da kötü işte bu sferde sınıda olanların işi zor. hadi 83 84 olanlar neyse 80 81 olanlar puanı sıkıntı neyse hayırlısı olsun
-
Yoksulluk nafakası sorusunda da 2 doğru şık Yok mu arkadaşlar. Sadece irat şeklinde ödenmesine karar verilebilir ayrıca sadece toptan ödenmesinede karar verilebilir. Anlam karmaşıklığı var cevapta. 2 türlü de algılanabilir. Karşı tarafın kusuru aranmaz evet oda doğru hatta çakıyor şıklarda ama benim fikrim ve anladığım kadarıyla dediğim şıkta doğru
-
@kemankeşş uzlaşma sorusu ösym iptal etmez ama yargıda iptal olma ihtimali yüksek
Hmk sorusunda aynı şekilde yargıya kalır
İvedi yargılama sorusu ösym iptal etmesi gerekir
Bunlar haricinde amaçsal yorum idarece tarh Türkçe soruları bazılarını yanlış yapmama rağmen iptal olmaz. -
@adalet ben geçen sene idari işlem sorusunu doğru yapmıştım iptal oldu 30 dan 29 indi ama hem sıra hemde puan yükseldi
-
@kemankeşş hocam geçen sene sapmasız kaç puanla kapatmıştı biliyor musun?
-
@adalet idarece tarh da sıkıntı yok oradan birşey çıkmaz
-
@kemankeşş son yazdıklarım iptal olmaz onu belirttim doğru sorular.
-
@bcbc3434 sapmasız katsayılı 79 doğru ve üzeri
-
@adalet oardon hocam
-
Şimdi arkadaşlar tartışmasız en iptali olanı bulunan soru hangisi sizce gerçekten soruyorum, ivedi yargılama mı???
-
@birsorumolacaktı yani arkadaşlar uzlaşma sorusu ve sanırım vergi ruh amaç sorusu sanırım daha gündemde gibi duruyor, peki uzlaşma sorusu
-
@birsorumolacaktı Evet tartışmasız ivedi yargılama sorusu iptal.
-
@RootofAllEvil öyle bir şey yok hocam.ben geçen sene doğru yaptım ve sıralamam nasıl öne geldi iptal olunca