29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş hocam bu yıl 20-60 için sınırda mı sizce olur mu ?
-
@revenge hocan dediyse kesin iptal dir zaten
-
@idariyargı geçen yıl kazanmış bu yıl hertürlü kazanır 20 60 hocam hayırlı olsun şimdiden
-
@Marsiyal yükselir diyenlerden korkuyorum hocam inşallah sizin dediğiniz gibi olur
-
@idariyargı yükselmez hocam en kötü aynı kalır.
-
Bu iptal süreci nasıl işliyor şimdi 23ünde açıklanma ertelenecek mi yani, ya da başka bir süreç mi işliyor açıklandıktan sonra
-
İvedi yargılama sorusunu doğru yaptım fakat soru net hatalı.
Bana göre birkaç soruda daha şüphe var.
Ösym denen kuruma güvenim sıfır her sınavda aynı şey tek görevi soru hazırlamak olan kurumun bunu dahi becerememesi apaçık becerikriksizliktir. -
@birsorumolacaktı Hayır yapılan bu itirazlar sonuç açıklanma tarihine kadar değerlendirilecek. Sonuç açıklanırken hangi soruların iptal edildiğini de açıklayacak ösym. Erteleme olmuyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra sorunun iptali için dava açanlar olursa en az bir yıl sonra belli oluyor dava sonucu ve yeniden değerlendirme yapıyor ösym.
-
@ozanjames özelleştirme sorusunda dikkatini çekmek istediğim bir nokta var bakanlar kurulunun olduğu sorularda, bakanlar kurulu şıkkı yanlış kabul edilir. Burada sıkıntı şıkkın doğru kabul edilmiş olması, uzun ve boş bir yazı olmuş.
-
@birsorumolacaktı iptal olup olmaması umrumda değil sadece yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah kazanırsın sınavı.
-
Forumda 20 kişi toplanıp soru hazırlasak ösym ye kıyasla sıfır hatalı sınav yapardık bu kadar çok tartışma çıkmazdı.
-
@kilici peki şimdi hangi soruların iptal edilmesi gündemde, MEB sorusu, uzlaştırma sorusu ve lafzı ruhu sorusu sanrm degil mi, en muhtemel iptal edilmesi gereken hangisidir peki
-
@kilici geçen sene 1 yıl sürmedi hocam; ocakta açıklandı sanırım temmuzu yeniden değerleme oldu ya da ağustos 6 7 aylık bir süreç. Uzun tabi yine
-
@Marsiyal 59 alan 20 gkgy sence yeter mi bu doğru sayısı
-
@birsorumolacaktı bence en muhtemel olan HMK sorusu
-
@elitnur bariz 2 tane yanlış sık var
-
@birsorumolacaktı %100 kesinlikle amasız fakatsız lakinsiz hukuk devletine yaraşır bir şekilde ivedi yargılama sorusudur. Çünkü özelleştirme yüksek kurulu yok artık tüm yetkiler Cumhurbaşkanına geçti.
-
@kleonard yetebilir hocam bende 19 59 bekliyorum ama alan dada gk dada emin olmadığım 1 er soru var. 78 79 doğru kazanır gibi geliyor bana.
-
@birsorumolacaktı hepsinin iptal edilmesi gerekir ama itirazlardan sonuç çıkmayabilir dava açılırsa emin olun hepsi iptal olur yeniden değerlendirme yapılır ama en net iptali gereken hmk edilir edilebilir sorusu itirazla hemen sonuç alınır diye düşünüyorum
-
@sarsilmaz ben onunyanlış yaptım hocam ama cevabı doğru ben ona baktım