29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar neden bu kadar geriliyosunuz isteyen itiraz eder istemeyen etmez isteyen dava açar istemeyen açmaz yani siz hakim adayisiniz bir kişinin hakkını araması kadar doğal ne olabilir itirazını yapsın davasını açsın yargı karar versin hakim adaylarinin böyle bir tepki vermesi gerçekten üzücü
-
@kemankeşş izledim hocam bunu inş dediği gibi 79 doğru ile veya daha düşük kapatır ne diyelim ama kaymakam sonuçları beni açıkçası korkutuyor malum 76 ile kapattı bu sınavda öyle olmaz umarım
-
@kleonard sorular tartışıldı zaten aynı mevzuları tekrarlamaya gerek yok. Her sene soru iptali muhabbeti çıkar zaten, ösym bu işi rutine bağladı bilerek bu tarz sorular hazırlandığını düşünüyorum
-
@RootofAllEvil Ya sırf ÖSYM nin yanlış cevabını işaretledim diye hukuk katliamına alkış tutuyorsun yanlış anlamayın ama sizden hakim olmaz ilkeli olmak lazım yanlışa yanlış diyebilmek gerekir. Hangi kanunda değişiklikler işleniyor halen Bakanlar Kurulu veya Başbakan ibaresi var. Laf yetiştireceğine 793 Sayılı OHAL KHK'sı ve 3 Sayılı VB Genelgesine bir bak. İptal edilecek nokta.
-
@city-of-justice hocam bence biraz sakin olun. Soruya itirazınızı edin çok fazla polemiğe girmeyin sonuçta burada kim ne derse desin son söz ösym de yada mahkemede olacak. Kalp kırmaya gerek yok.
-
@city-of-justice yav tamam siz bildiğinizi okuyun sizinle muhatap olamayacağım bu soru üstünde daha fazla tartışmak istemiyorum
Size iyi seneler -
Hmk edilir /edilebilir sorunu doğru yaptım ama Ankara'da olsam bir arakadasim rica etse gidip hakkın yerine gelmesi için itiraz ederim Allah bu mesleği hakkıyla yapabileceklere nasip etsin
-
@RootofAllEvil Soruları hazırlayan ekip bir kanun açıyor misal iyuk hemen kopyala yapıştırla soru hazırlıyor. Halbuki değişen kanun maddeleri var mı yok mu araştırmıyor bile işte bu yüzden tartışmalı sorular çıkıyor ve hukuk katlediliyor. Soru hazırlayan ekip azledilmelidir.
-
@city-of-justice iptal başvurusu vs nasıl yapacaksınız kardeş. Ben ankaradayım yardımcı olabilirim.
-
@city-of-justi eyvallah hocam üslubunuz çok kötü öncelikle onu söyleyeyim. Kimsenin de ne olabileceğine karar verecek seviyede de değilsiniz onu da söyleyeyim. Adınıza üzüldüm maalesef. Siz bu soru iptal edildiğinde kazanacaksanız şayet ben kazandıysam benim yerimi size versinler. Hayat sadece sınav ya da sorular ya da iş değil. Size tavsiyem dışarı çıkın hayatı yaşayın. Bu kadar stres iyi değil.
-
@idariyargı Sizler de bu soruların gerçekten yanlış olduğunu biliyorsunuz. Ama siz OSYMnin doğrusunu yaptığınız için bencillik yapıyorsunuz. Soruların iptal edilmeyeceginden bu kadar eminseniz itiraz edenleri neden bu kadar vazgeçirmeye ugrasiyorsunuz? İtiraz eden etsin. Sizi neden geriyor bu mevzu?
-
@misirabbas Ankara dışındayım uzak bize. İnternet ortamında itiraz edecem. 793 Sayılı OHAL KHK'sını ve 3 Sayılı CB Genelgesini ek yapacam. Iyuka atıf yapılarak hazırlanan sorunun cevabında 2 yanlış şıkkın olduğunu ve özellikle Özelleştirme Yüksek Kurulu kaldırıldığı için tüm yetkiler CB'ye geçtiği için olmayan böyle bir kurulun kararına karşı ivedi yargılamaya gidilmesinin söz konusu olamayacağı için sorunun iptal edilmesini arz ederim. Ek olarak da 793 Sayılı OHAL KHK'sı ve 3 Sayılı CB Genelgesini gösterecem.
-
Herkesin birbirine saygılı olması lazım öncelikle. Ivedi sorusunu bir kenara bırakalım medeni usul sorusuna bile soru gayet açık gayet net nesine itiraz ediyorsunuz diyen insanlar var. Vergi sorusunu da ben doğru yaptım ancak itiraz yerinde bulunursa iptal edilsin. Soru gayet açık gayet net demedim . Hatalar varsa inşallah düzeltilir ve herkes için en hayırlı sı olur dilerim
-
@kleonard hocam kaymamlık farklı bu farklı şeyler ikisini aynı kefe koymak olmaz bence giren sayısı çok fazla kaymakamlık da nitelikli kesim de fazla
-
@kleonard hocam sizin nasıl listeye ekleyelim sizide
-
@kleonard geçen sene sapmasız 79 idi doğru sapmasız tercihini yap da yazıyor
-
Arkadaşlar eğer doğru yaptığı soru iptal edilecek diye üzülen gerilen varsa bence bu meslekten vazgeçsin hakkaniyetli menfaatinin önüne çekemeyen kişi bu meslekte sadece kendine zarar verir
-
@elitnur hocaylada konuştum o soru iptal dedi.
-
Bekle ki geçsin şu 23 gün...
-
@city-of-justice hocam internetten itiraz oluyor mu nasıl oluyor ben baktım öyle birşey göremedim