29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@MülkünTemeli B şıkkında “iptal edilir” yazıyormuş o yüzden hocam. Kanunda “iptal edilebilir” yazıyormuş.
-
@sikilaccisamatha Hâlâ aynı soruyu sorduğuna göre araştırmamışsın neyse ben izah edeyim belki anlar da yazdıklarından dolayı pişmanlık duyarsın.
1.Adım HMK 409. maddesinin 2.fıkrasının son cümlesindeki son kelimeyi oku.
2.Adım ÖSYM aisten paylaşılan ortak alan sorularından 26.sorunun B şıkkının son kelimesini oku.
3.Sonra değerlendir. -
@kilici vay be iyi yakalamışsınız hocam. Bu soru İPTAL EDİLİR o zaman
-
@Hayaller71 estağfurullah hocam ne kusuru.gerçekten zor bir süreç.bircok insan emek veriyor, hayaller kuruyor.kimsenin hakkı yenmesin ne doğru cevap verenin ne yanlış cevap verenin.ama bu hususta hani ÖSYM'nin artık işini doğru düzgün yapması lazım.bir dersten altı üstü 6,7 soru soracaksınız.o kadar profesörler soru hazırlıyor.hani bu kadar özensiz olmak da nedir.hani artık bu kadar içeriğin olduğu derslerde bu saçma soruları mı sordunuz bile diyemeden bari kanunda yazanı bari doğru kopyalayabilseydiniz diyoruz.Rabbim herkesin hakkını en iyi şekilde teslim edendir.Hepimiz için hayırlısı olsun
-
@MülkünTemeli Ben yakalamadım hayır Doğruydu bu soru benim. Burada yazılanları görünce baktım hak verdim ben de yanlışlığa.
-
@kilici başka var mı peki böyle adli yargıdan girdim bu arada
-
themis instagramda idari hakimlik için barajı alanda 62-64 net gkgy de 22-24 net olarak beklediklerini yazmış. geçen seneki tahminleri de tutmuştu maalesef
-
@kitapsever Mümkün değil. 62-64 alan neti derece getirir bu sınavda.
-
@MülkünTemeli Geçmiş sayfalarda bolca tartışıldı hocam baya var tartışılan soru
-
@kilici yani evet öyle olması lazım cidden o zaman alandan herkes neredeyse 70 yapmış bu nedir ya
-
@MülkünTemeli inşallah itiraz eden olmaz da iptal olmaz herkes başkası itiraz etsin diye beklerse yırtarız en az bin kişi elemiş oluruz itiraz olursa bin kişilik fark kapanacak
-
@kitapsever İyi saçmalamışlar gerçekten geçen sene çok daha kolay sınavda bile 81.5 ile kapatmış ve bu söylenen neler derece yapmış. Gel gör ki bu seneki sınav geçen seneye göre çok daha zordu tarih bile geçen seneye göre çok zordu soru iptallleri de olacak bariz yanlış sorular var. ss yüksek olacak zaten.
-
@harveyspecter doğru kardeşim insan çileden çıkıyor
-
@byrm7 Hakem sorusunda iptal olacak bir şey yok zaten cevap doğru.
-
O zaman ben giremiyorum 61 21 geçmiş olsun
-
@kafes66 Rahat girersin kardeşim merak etme themis iyi sallamış cidden geçen seneki kolay sınavda bile düşük kapattı. Bu seneki sınavın her dersi zordu. HMK, Medeni, Vergi, Ceza, Tarih, Matematik, Türkçe.
-
@kafes66 hocam siz de giremicekseniz biz yakalim kendimizi
-
@kitapsever 85le kapatıcaksa cidden bir daha girmeyeyim o zaman bu sınava
-
Dershane hocalarına itibar etmeyin arkadaşlar.son 2 kaymakamlık sınavı ve sonki adli hakimlik sınavında çok fena cuvalladılar.Şimdi de risk etmemek için havadan uçuyorlar.sorular konusunda da bana bu yıl bir tık daha zor geldi.ha şu var insanlar da daha çok çalışıyor artık malum işsizlik vb sebeplerle.genel bir değerlendirme yapacak olursak bence geçen seneki sonuçlara göre -,+ 1,5 oynama olur maksimum.bunun da sebebi sorular değil.sınava emek verenlerin daha çok kazanmak zorunda hissetmeleri kendilerini
-
Adli için de themis 54-56 alan 20-22 gk demiş. Tairihin en büyük barajı geliyor onlara göre :))