29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
85 üstü olursa bırakıp gidelim
-
@dzndr Ağzın bal yesin hocam
-
ne diyeyim arkadaşlar inşallah biz haklı çıkarız yoksa rekabet çok çok zorlu yerlere gidiyor demektir..
-
@kafes66 Yok be kardeşim o kadar değil dediğim gibi geceden kalmışlar fen çarpmış alkol bardakta durduğu gibi durmamış. Geçen sene daha kolaydı kaç puanla kapattığı ortada. Sen rahat ol içerdesin evlat
-
@city-of-justice hadi inşallah içerde oluruz eyvallah üstad
-
@2pacalypse sizin nasıl hocam? İhtimali yok mu diyorsunuz hiç? 48 alan 26 gk benim.
-
@city-of-justice ben de o zaman bir teori ortaya atim, 57 22 sınır diorum
-
@birsorumolacaktı Olabilir hatta soru iptaliyle 57-18 bile yeter 58-17 de olur.
-
79,5 puan sapmasız sınır diyorum ben
-
@kitapsever ilk önce yazdıkları kitaplar hakimlik sınavıyla uyuşsun sonra tahmin yaparlar
-
Arkadaşlar mesela ben 20 56 yaptım ama sapma ile mesela 20 57 yapmış birinin önüne geçebilir miyim sıralama olarak ?
-
Yüksek puan alanlar burda düşük puanlıları hakşr görüyor daha önlerinde mülakat var ve o mülakatta sıralamaya puana bakmadan çatır çatır adam eliyorlar. Buna rağmen gevrek gevrek insanları ezme derdindeler. Diğer taraftan düşük puanlılara sempati için umut veren tacir kafalı dersane hocaları.
Allah ıslah etsin.
-
@ir06 Alandan 1 soru eksik yapmış olursun verdiğin örnekte onu geçmen mümkün değil.
-
@city-of-justice sağ olun ben de bunu merak ettim bir an o zaman sapmaya da pek bel bağlamamak lazım
-
Beyler ne 85 i 90 la kapatır. 90 alabilmeniz içinde themisten çalışmanız gerek haberiniz olsun.
-
@edielik eger şık irat seklinde ödenebilir deseydi evet dogru olurdu.ancak 'sadece irat şeklinde ödenebilir'diyince sanki toplu odenemezmis gibi anlasiliyor evet biraz anlam karmaşasi var ama dogru gorunmuyor o şık bence
-
@zilyet en haklı yorumlardan biri.
-
19 GK-GY 58 ALAN gk gy 20 nin altı olduğu İçin olumsuz etkiler mi arkadaşlar
-
@Sabahola hocam adliye girmedim ben. Sadece idariye basvuran tek hukukcu olabilirim sonucsa iyi gozukuyor, bakalım iptal miptal muhabbetlerinden sonra iyice anlarız durumu
-
Sapmaya çok bel bağlamayın geçen yıl max 3 puan mı ne getirmişti. Olası bir hayal kırıklığına karşı beklediğim netlere karşılık gelen ham puana 0.5 ekleyeceğim. 22 58 in sapmalı hali min 81.4 olur gibi hayırlısı bakalım