29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar artık baraj mevzusuna odaklansak daha iyi olur diye düşünüyorum
-
Yönetmeliğe göre soru iptal edilirse kalan sorular üzerinden değerlendirme yapılabilir. Herkes için doğru kabul edilmez.
-
@2pacalypse hmk iptal olmaz demi hocam doğru benim o soru ya tahkim
-
@birsorumolacaktı buna bir yorum yapmak çok zor. Yakın eğitim 83 puan diyor themis 85 puan diyor hakimlik akademisi 79 DOĞRU diyor geçen sene 81.3 puanmis sanırım. Bu arada sitedeki geçen senenin verilerine çok güvenmeyin çünkü bazıları aynı netlerle girmiş bazıları aynı netlerle girememiş. Dolayısıyla bir hata var. Birileri olduğundan yüksek söylemiş olabilir.
-
maalesef forum kısır döngüye girdi ben kaçar
-
@kemankeşş Benim de doğru hocam. Fakat iptal olabilir. Birazcık olaya tepeden bakıp degerlendirirseniz sonuçlar açıklandığında daha rahat edersiniz. Lütfen dostane algılayın
-
Listeye yazıyorsanız İstanbuldan iki mesai arkadaşım birisi 23 53 diğeri 21 57 yapmış.
-
@kemankeşş hocam kaymakamlikta siralamam 400 küsürlerdeydi iptal olan 2 soruyu da dogru yapmistim biraz icim yandi ama sinavin adaleti acisindan gerekliydi bu sinavda da 20 gk 58 alan bekliyom ve tahkim iyuk gibi iptali istenen sorulari dogru yaptim garip bir his neyse sonuc olarak hayirlisi ne ise o olsun diyorum
-
Faceteki ankete 156 kişi katılmış 33 kişi 76 77 31 kişi 78 79 2 kişi 79 80 11 kişi 80 81 11 kişi 82 83 4 kişi 86+ 63 kişi 75 altı aralığında puan bekliyormuş sağlıklı bir veri olur mu sizce? Yığılma 76 79 aralığında
-
@kafes66 o zaman yeniden değerlemenin anlamı kalmıyor ki ben öyle düşünüyorum mantıken yoksa net bilgim yok. Doğru yapanların günahı ne yani
-
https://i.hizliresim.com/LvrgdJ.png
Tahkim sorusu için bir açılama yapılmış
-
@Marsiyal bu puanlar ham mı yoksa sapmaya dair bi tahmin yürütmüşler mi hocam
-
@kemankeşş doğrudur hocam iptal edilmeyebilir fakat ÖSYM'nin işi belli olmuyor bilirsiniz. O yüzden %50 iptal olasılığı tahminimi sürdüreceğim
-
Atahan Karahanlı kim, cidden?
-
@harveyspecter kişiyi bosverin hocam bahsettiği kararı inceleyin bence
-
@34idari ham puanlardır hocam sapmayı kimse tahmin edemez
-
@Marsiyal burada da aynı gibi gözüküyor yigilmanin olduğu yer. Yani kesin olmamakla beraber yığılma 76-79 denilebilir. Buna göre 81 ve üstü bence olumlu gibi. Zaten geçen sene de 81 ve üstü kazanmış sanırım. Hayırlısı arkadaşlar
-
@34idari işte şimdilik 82 doğrum var eğer iki doğru sorum iptal olursa herhalde giremeyecez
-
@34idari inşallah olmaz be diyim nasip
-
@34idari sapmalı 81.2 en son doğru değil dikkat edin