29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@burcumeral msj attım instadan hocaya 20 gk 32 ortak 28 alan yüksek dedi
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral msj attım instadan hocaya 20 gk 32 ortak 28 alan yüksek dedi
hangi hoca,neye yüksek dedi?bu arada ben 60-20ye olur dedim zaten
-
@kemankeşş hocam listede 50. Sırada kim varsa rica etsem bı onun netlerin sorar mısınız
-
@burcumeral standart sapma ile hesaplandığında 60-20nin 56-24 veya 56-25 ile aynı olabileceğini düşünüyorum hocam. Çünkü anladığım kadarıyla gkgy'de başarı oranı çok yüksek değil, sapması iyi gelebilir
-
@34idari hocam bana 20/58 olsa yeterdi ama ben diger arkadaslarda kazansin umudu kaybetmesn diye oyle soyledm
-
@sbui61, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@34idari hocam bana 20/58 olsa yeterdi ama ben diger arkadaslarda kazansin umudu kaybetmesn diye oyle soyledm
58-20 adli mezunda kazandırır.idari için imkansız
-
@burcumeral, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
şaka mısınız? 56-22 ile 55-23 ile idari yargıyı geçtim bu sene adli yargı bile kazanılmaz.bir de listeye yazdırıyolar...
Bu sene ne oldu buraya böyle ya. Böyle tipler yoktu hiç.
-
@sbui61 ne kastettiğinizi yine anlamadım hocam. Özür dileyerek tekrar yazmanızı rica edebilir miyim
-
@burcumeral hocam haklısınız hakimlikakademisivar ya Erkan Kaya
-
geçen sene tüm hocalar yanılırken tahminleri tutan tek kişi ismail diye bir hoca olmuş.bu sene adli mezun için 77-79 puan,idari hakimlik için 82,5-84,5 puan demiş
-
@34idari 21 58 formda ki liste mi
-
@kemankeşş evet hocam forumdaki listeden bahsediyorum. 50. sıraya hangisi denk geliyorsa size zahmet bı sorar mısınız
-
@34idari ınstaya yazın hoam
-
@burcumeral yuh
-
@burcumeral çok yüksek mis yandik
-
@burcumeral yalnız geçen sene 81.2 ile kapadı. Yani bahsettiğiniz hocanın tahmini tutmuş denemez
-
@burcumeral hoca geçen sene bu kadar yükselmedi çok degil mi
-
@34idari Hocam çok yüksek 84 kusur o zaman gittikyani
-
@kemankeşş hocam 84le kapaması pek olası değil gibi
-
@34idari, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral yalnız geçen sene 81.2 ile kapadı. Yani bahsettiğiniz hocanın tahmini tutmuş denemez
o yazdıklarım bu seneki tahminler.geçen yıl tek tutturan kendisiymiş.hatta adli mezuna 74,5-75 dediğinde herkes gülüp geçmiş ama netice...