29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@city-of-justice hoşgeldin ÖYK kardeşim
-
@kemankeşş 20 günde soru iptal olmaz diye bir düzenleme yok niye iptal olmasın kaymakamlıkta ÖSYM 2 soruyu iptal etti sonuç açıklarken belirtti.
-
@adalet Eyvallah kardeşim
-
İptal edilmesi gereken soru olduğunu düşünmüyorum. 20 günde soru iptal olursa, iptalin iptali için dava açarız hocam. Sıkıntı yok. Herkes iptal olmayacak gibi puanlarını hesaplasın bence.
-
@Dumspirospero ne kadar sürede açıyoruz o davayı
-
@Berkan13 84 çok absürt bir baraj tahmini bence o kadar kapatmaz
-
@Dumspirospero Kardeşim ÖSYM kaymakamlık sınavında sonuç açıklarken 2 soruyu değerlendirme dışında bıraktığını açıklamasında belirtti. Siz iyimisiniz süreci sabote etmeyin bariz soru hatası varsa ÖSYM niye iptal etmesin yasal süre içerisinde iptal etmesi konusunda beis görmüyorum.
-
@city-of-justice iptal sonrası puan hesaplaması nasıl yapacaz
-
@Dumspirospero bende hocam Tanıma sorusuna bile itiraz edilmiş
-
@kafes66 Onu ÖSYM yapacak yapıyor zaten. İptal edip geriye kalan sorular üzerinden gerekli ss hesaplaması ekleniyor sonuç ortaya konur. Kaymakamlıkta böyle oldu en adili zaten budur.
-
@city-of-justice barajı çok merak ediyorum
-
bana da iptal edilecek tek soru HMK daki istinaf/iptal edilebilir olan soru gibi geliyor ama ösym ne yapar bilinmez
-
@Dumspirospero inşallah hocam dediğiniz gibi olur avukattınız değil mi siz yargı ya taşırız
-
@kafes66 En az senin kadar ben de heyecanla bekliyorum hayırlısı bakalım
-
@city-of-justice ÖYK başkanı Emre hocamızın selamı var sana kardeş
-
bilmediğimden soruyorum biri beni aydınlatabilir mii ham puan şu an 81,9 iptal olursa doğru yaptığım soru puanım ne kadar düşecek anlamadım:(
-
@kemankeşş Olmayan kurumun başkanı iyimiş Neyse Allahın selamı alınır ve aleykümselam kardeşim
-
İptal edilen soru gygk kısmında ise 20/29 ile alan kısmında ise 80/69 ile çarpıyorsunuz. Şöyle de bir durum var bu hesap iptal edilen soruyu ilk cevap anahtarına göre yanlış yaptıysanız geçerli.
-
@RootofAllEvil nasıl yani ben doğru yaptım o soruyu nasıl hesaplayacam
-
@mslawyer onun hesabını yapmayı bulamadım