29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@pareto_wilfredo gibi yöneticilerden istirhamım @burcumeral gibi daha yeni üye olmuş ve insanların sinir uçlarına dokunan uç açıklamalar yapan ve bunu yaparken de oldukça şovenist tutum sergileyen şahısları engelleme konusunda tereddüt edilmezse sevinirim. Hiçkimsenin forumun tadını tuzunu kaçırmasına fırsat verilmemesi gerekir
Dostum doğru etiketlerseniz daha çabuk haberdar olabilirim neyse haber aldım, yolladim süvarileri
-
@mslawyer hmk sorum yanlış sadece diğer bahsedilen iptal edilsin sorularım doğru o zaman bu hesap bize uymuyor
-
@paretowilfredo Eyvallah dostum
-
İptal edilen soru gygk kısmında ise bu kez 19/30 ile, alan kısmında ise 79/70 ile çarparak ham puanınızı buluyorsunuz. Bu hesap da ilk cevap anahtarına göre soruyu doğru yaptıysanız geçerli.
İptal durumunda; doğru yaptıysan paydan eksilt, yanlış yaptıysan paydadan eksilt. -
@RootofAllEvil anladım hocam tamamdır teşekkürler
-
@city-of-justice yakın eğitimin 84.6 demiş baraj için
-
İptal olmayacakmış gibi ilk cevap anahtarına göre ham puanınızı hesaplayın sapma hesabı yapmayın. Geçen sene sapma beklentisi hepimizi hüsrana uğrattı.
-
@RootofAllEvil misal bir soru iptal olsa 80/69 yapmayacak mıyız bence tersini söylediniz
-
arkadaslar osym soruyu iptal ettiginde o soru yokmus gibi hesaplama yapiliyor. dogru yapanlarin sorusu iptal edildiginde dogru sayisi eksilmiş gibi puan kaybi yasamasi olmaz. siralama degisikligi olabilir bu da iptalden etkilenenlerden kaynaklidir. panik olmaniza gerek yok
-
@kafes66 Kardeşim sana şu kadar söyleyeyim hakimlik tarihinin en kolay sınavı herkes bilir ki 2010 yılıdır. 2010 idari hakimlik 85 puanla kapattı. 2019 idari hakimlik sınavı son yılların en zor sınavı nasıl oluyor da en kolay sınav 2010 yılının puanında kapatacak demek akla hayale almaz. İmkansız bir şey. En fazla 80 puan kapatır. Geçen yıl bile daha kolaydı 81.5 ile kapattı.
-
@city-of-justice inşallah hocam tek temennimiz o yönde
-
sıralama illaki değişecektir. 58 alan doğrusu olan 2 yanlış sorusu iptal edildiğinde 60 doğrusu varmış gibi; 60 doğrusu olan ve o soruları doğru olarak hesaplayan kişi ile eşitleyecek durumu. belki öne de geçecek.
-
@city-of-justice hocam sizce kacla kapatir puan veya dogru sayisi olarak
-
@kafes66 iptal edilen soruyu ilk başta doğru yaptıysanız puanınız düşer sıralamanız geriler. İsterseniz deneme yanılma hesabı yapın
-
@sbui61 Kardeşim soru iptali ya da iptalleri olacağını düşünüyorum şu an kestirmek çok zor ama idari için diyorum 75 ve üstü heyecanla beklesin her an her şey olabilir. Beklemek lazım ss çok etkili olacak bu sınavda çok zor sınavlarda etkisi yüksek olur. En az 4 puan ss bekliyorum.
-
ilk zamanlar 75 de ümit yok diyordum ama bence de şimdi ufak da olsa ümitli olabilirler bence. bu sınav uzun zaman unutulmayacak bir sınav olacak gibi.
-
@RootofAllEvil en mantıklısı bu sanırım
-
@RootofAllEvil misal hocam benim 2 doğru sorum iptal olsa nasıl hesaplama yapacsz
-
@city-of-justice 75 çok düşük bence o kadar da olmaz hocam
-
nafaka sorusu da iptal edilebilir zira mahkeme sadece irat şeklinde ödemesine karar verebilir bu da doğru hatta kusur aranmaz şıkkında ağır bir kusuru yoksa hükmeder şeklinde diye biliyorum yani bu sorunun soru tekniğine uygun olmadığı kanaatindeyim şayet sonunda verebilir değil verir demiş olsaydı o halde yanlış olurdu.