TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    aralık 2019 i̇dari yargı hakimliği
    452
    8910
    1134938
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      aslasorma Son düzenleyen:

150-200 e yaklaşınca liste ilk 30 3 le 30 ve sonraSı 4 le carparsanız ortalama sıranızı bulabilirsiniz ortalama 10 kişi yukarısı veya aşağısı gelir diye düşünüyorum

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        birsorumolacaktı @burcumeral Son düzenleyen:

@burcumeral :::)))) size de inanan çıkıyor ya ona yanıyorum :))))))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • A
          aslasorma @burcumeral Son düzenleyen:

@burcumeral sen o engin tecrübelerinle buralarda harcanıyorsun arkadaşım forum dışında geleceğin parlak oralarda değerlendir en iyisi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • B
            birsorumolacaktı @aslasorma Son düzenleyen:

@aslasorma soru tartışmalarından liste uzakta kaldı ki. Asıl odaklanmamız gereken liste bence de.Herkes arkadaşı tanıdığı ne varsa sorsa eklese buraya doğru bir şekilde asıl forum amacına böyle ulaşır.

B M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              burcumeral @birsorumolacaktı Son düzenleyen: burcumeral

@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@aslasorma soru tartışmalarından liste uzakta kaldı ki. Asıl odaklanmamız gereken liste bence de.Herkes arkadaşı tanıdığı ne varsa sorsa eklese buraya doğru bir şekilde asıl forum amacına böyle ulaşır.

liste nerde?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                praetorurbanus Son düzenleyen:

Özelleştirme yüksek kurulunun görev alanına giren hallerde ivedi yargılama uygulanır, özelleştirme yüksek kurulunun "yetkileri cumhurbaskanina devredilmiştir". ve Kanunda buna rağmen(iyukta) değişiklik yapılmamıştır.

Buna göre özelleştirme yüksek kurulunun görevine giren işleri CB yaparsa yine ivedi yargılamaya tabi olur diye "amacsal" bir yorum yapılabilir.
                Yine de itiraz edilirse iptal edilebilir diye düşünüyorum, keşke soruları hazırlayanlar daha dikkatli davransalardi, sınava katılan insanlar başka şehirlerden o kadar yol kat etti, emek sarf etti.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • B
                  burcumeral @praetorurbanus Son düzenleyen:

@praetorurbanus, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Özelleştirme yüksek kurulunun görev alanına giren hallerde ivedi yargılama uygulanır, özelleştirme yüksek kurulunun "yetkileri cumhurbaskanina devredilmiştir". ve Kanunda buna rağmen(iyukta) değişiklik yapılmamıştır.

Buna göre özelleştirme yüksek kurulunun görevine giren işleri CB yaparsa yine ivedi yargılamaya tabi olur diye "amacsal" bir yorum yapılabilir.
                  Yine de itiraz edilirse iptal edilebilir diye düşünüyorum, keşke soruları hazırlayanlar daha dikkatli davransalardi, sınava katılan insanlar başka şehirlerden o kadar yol kat etti, emek sarf etti.

o soru hayatta iptal olmaz.tıpkı diğer tüm temelsiz itirazlar gibi.belki ufak bir ihtimal hmk sorusu iptal olur ama o da zor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • T
                    toranj Yasaklı Son düzenleyen:

arkadaşlar hepimiz çok heyecanlıyız ama bu heyecanımızı neden olur olmadık insanlara manipüle ettirelim ki? yüksek yada düşük puan farketmez biz bu forumun üslubunu sevdik.insanlara hadsizce cevaplar verenlerle neden muhattap olalım ki. bu sınav 2016 nın 300. puanına yakın kapatır. 80 i biraz geçer sapmalı

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                    • M
                      mucizeleryolda @birsorumolacaktı Son düzenleyen:

@birsorumolacaktı katılıyorum özellikle kurslara gitmiş arkadaşlar varsa epey kişinin sonucundan haberdar olabilirler

• T
                        toranj Yasaklı @toranj Son düzenleyen:

@toranj sapmadan 1 civarı puan gelir ama sapmaya çok bel bağlamamak lazım.puan düştükçe sapmadan gelen puan artar o da en fazla 3 civarı

hakimehanımm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • D
                          Dumspirospero Son düzenleyen:

Geçen sene bana 3'e yakın sapma gelmişti. Gky-26, ortak-30, idari-22' ydi sanırım. Soru iptaliyle de yaklaşık 20 kişi öne geçmiştim.

• B
                            burcumeral @Dumspirospero Son düzenleyen:

@Dumspirospero, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Geçen sene bana 3'e yakın sapma gelmişti. Gky-26, ortak-30, idari-22' ydi sanırım. Soru iptaliyle de yaklaşık 20 kişi öne geçmiştim.

mülakat ne oldu?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • D
                              Dumspirospero @burcumeral Son düzenleyen:

@burcumeral kıl payı olmadı. Bu sene de yine olmadı diye düşünüyorum.

• B
                                birsorumolacaktı @Dumspirospero Son düzenleyen:

@Dumspirospero tam olarak netlerin ve sıralaman neydi açıkcası

• R
                                  RootofAllEvil Son düzenleyen:

Listenin son durumu nedir?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • K
                                    kemankeşş Yasaklı Son düzenleyen:

Listeyi yapan kim biraz buray yoğunlaşmak gerek

• K
                                      kafes66 Son düzenleyen:

Arkadaşlar listeyi müsait olanlar düzeltse

• hakimehanımm
                                        hakimehanımm Yasaklı @toranj Son düzenleyen:

@toranj hocam bilmediğimden soruyorum puan düştükçe neden sapmadan gelen puan artıyor

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Y
                                          yasamor Son düzenleyen:

denemek için adli 80 idari 86 yazdım bi foruma. millet karınca gibi soru soruyor şimdi. arkadaşlar cidden çoğu kişinin psikolojisi yerinde değil.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • K
                                            kemankeşş Yasaklı @yasamor Son düzenleyen:

@yasamor başka hangi forum var hocam face de mi 😅

• 1
                                            • 2
                                            • 287
                                            • 288
                                            • 289
                                            • 290
                                            • 291
                                            • 445
                                            • 446
                                            • 289 / 446
                                            • İlk ileti