29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
-
Benim fikrime göre de gk gy için geçen senenin 24ü bu yılın en azından 22si bence. Ortak alanın hemen hemen aynı seviye olduğunu düşünüyorum illaki bir iki düşüren soru oluyor her yıl o yüzden 30 yapılabilirdi bence. İdari kısmının da yine geçen yıla göre bir tık zor olduğunu düşünüyorum ve gözlemliyorum bu yüzden o kısımda da 27-28 gibi doğrunun yeteceğini düşünüyorum. Ama sanırım yığılma da hep bu netlerde o yüzden sapmadan gelen çok düşük farklar belirleyecek bence olayı. Hepsi şahsi değerlendirmelerimdir herkese göre değişiklik gösterebilir
-
@burcumeral sizin idari netlerinz ne acaba
-
@burcumeral sen adliden umutluydun ama sınavın çok kötü geçti baktın ne adli ne idariden bişey beceremedin bari sağa sola sataşıp can sıkayım derdine düştün dimi tecrübesizliğin bilgisizliğin ve ciddiyetsizliğin her mesajından net olarak anlaşılıyor istediğin kadar konuşsanda seni ciddiye alan yok malesef forumda boşa elini kolunu yoruyosun.
-
@burcumeral adli idari netini toplasan 50 net etmez Allah bilir gelmiş burda insanların moralini bozmaya çalışıyor dünden beri aklı başında olan birisi bunu yapmaz
-
@burcumeral senin ben taa artık ha adamı çıldırtıyorsun
-
Sakin olun arkadaşlar gerilmeye gerek yok. Burası bı forum, hakarete varmadigi sürece isteyen istediğini yazabilir. Görmezden gelin sizi rahatsiz ediyorsa
-
@hakimehanımm ben arkadaşın sınavla alakası bile olmadığını düşünüyorum idariyi de girdim açıktan iktisat okudum diyor.Adliye hukukçuların idariye iibflilerin girebildiğini sanıyor heralde inanilmaz gerçekten
-
@mucizeleryolda millet işte görsün hocam takmayacaksın böylelerini dünden beri arkadaşa cevap veriyorlar o da heveslendi işte devam ettiriyor rollüğünü
-
Artık şu listelere vs odaklansak, siz de cevap vermeye yer arıyorsunuz burdan cevap verince nolcaksa. KONUYA DÖNELİM. Kendi kendine gider zaten artık şu konuyu kapatın başka forumlara dönmesin bu da. İyi bir birliktelik var
-
@hakimehanımm o civarlar olacak gibi hocam. ya da @mülkiyeli-1 hocamın dediği civarlar olur. siz algıcı trollere bakıp moralinizi bozmayın. sınava girmemiş ya da girmişse bile sınavı batırmış bir trollün yorumlarına takılmayın. geçen sene bu kadar alım yoktu, bu sınava giren daha fazlaydı ve daha kolay bir sınavdı. bu saydığım durumların neticesinde sapmalı olarak 81,2 puan ile kapattı. bu sene sapmalı olarak 1 puan aşağısında kapatır diye düşünyorum, bu benim tahminim.
-
@pareto_wilfredo gibi yöneticilerden istirhamım @burcumeral gibi daha yeni üye olmuş ve insanların sinir uçlarına dokunan uç açıklamalar yapan ve bunu yaparken de oldukça şovenist tutum sergileyen şahısları engelleme konusunda tereddüt edilmezse sevinirim. Hiçkimsenin forumun tadını tuzunu kaçırmasına fırsat verilmemesi gerekir
-
@ahmetozcelik35 hocam benlik bir şey yok aslında her koşulda kazanacağımı düşünmüyorum ama tahmin yaptım kendimce yalan yanlış yorumlara arkadaşlarım üzülmesin diye benim gibi geçen sene bu sınava girmiş arkadaşlar zaten benim tahminime hak verecektir ama ilk kez giren birisi bu arkadaşın yorumunu görse üzülür itibar edilmesin, inşallah her şey hakkımızda hayırlısı ile sonuçlanır bir birimizi kırmaya ne gerek var
-
gk 16 alan 60 idari için beni de ekleyin hocam
Arkadaşlar birbirinizle sataşmayı bırakın ve listeyle uğraşın neden birbirinizi hazmedemiyorsunuz listeyle uğraşın -
bu yıl idari yargı 80 ile 81 arasında kapatır bu benim 6.kez girişim oldu
-
80 puan ile 81 puan arasında kapatacağını düşünüyorum
-
@kafes66 Sayıştay Denetçiliği bencede daha iyi
-
arkadaşlar selamlar,liste yapıldığını duyduğum için kayıt oldum.beni de ekleyebilir misiniz?gk:25, alan 55 ya da 56.
-
@hakimehanımm tabi ki hocam, tecrübeli birisinin yorumu daha iyi oluyor. gelip burada insanların moralini bozmaya ne gerek var? çoğumuz işsiziz zaten, bir sürü beklenti ile sınavlara giriyoruz. ben de sınırdayım ve gergin bekleyişim var. benim bu sınava ilk girişim, sonuçta tecrübem olmadığı içib tecrübeli insanların yorumlarını bekliyorum. böyle saçma sapan insanları görünce ister istemez sinirleniyorum. inşallah sonuç istediğimiz gibi olur.
-
@ahmetozcelik35 hakkımızda hayırlısı olsun hocam bir de sadece bu sınava bel bağlamamak lazım yakında göç sınavları var guy gelecekmiş artık bu sınav geçti önümüze bakalım derim ben de iki üç gündür üzüyorum kendimi ama elden ne gelir