29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@çalışma-uzmanı ben ne ile düzenlediğni yzmıştım gerçi süresini değil
-
@çalışma-uzmanı hocam sizlere artık soru avcısı mı desek? @elitnur
-
@Dumspirospero her zaman olmuyor ama bu kez ben de şaşırdım, hatta sınavda aklıma geldi inşallah okuyan gören herkes hatırlayıp doğru yapmıştır dedim.
-
@kemankeşş aynen hocam açıklansa da kurtulsak ya
-
@kemankeşş 3 gündür doğru kabul ettiğim iki soruyu sonradan hatırlamadığımı farkettim onu düşünüyorum, her akşam soruyu açıp soruyla bakışarak o ana gidip acaba ne işaretlemiştim diye düşünüyorum. Güzel bir şey değil, kafa yedirme aktivitesi
-
@ahmetozcelik35 hıcam sanki şundan dolayı soru zor olsaydı muhakkak kafa yorardık ve o soruyu unutmazdık ya soru kolay hemen yaptık geçtik unuttuk ya da başaka birşey aklıma gelmiyor
-
@elitnur yanlız değilmişim
-
@dust7, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Amme alacağını vadesinde ödemeyenlere kaç gün içinde borçlarını ödemeleri veya mal bildiriminde bulunmaları lüzumu bir ödeme emri tebliğ edilir ?
A)3 gün
B)7 gün
C)15 gün
D)30 gün
E)60 günBu da sınavdan önceki gün paylaşıldı. @dust7
Dersaneler tarumar oldu. Forum kazandırdı. Daha baksak ne sorular çıkar forumdan. -
@elitnur cezada ki teşebbüs sorusu. Soruda 2. ve 3. öncülü okuduğumu hatırlıyorum 1. öncül yok silinmiş kafadan. 2 ve 3 mü yaptım 1 2 3 mü sürekli sınav anını hayal ederek bulmaya çalışıyorum ama yok.
-
@Marsiyal çok azap verici bir şey hatırlayamamak heralde psikoljik bir durum sınav sonrası
-
@Marsiyal bi o soru bi de medenideki buğday sorusu İkisini ne yaptığımı düşünüp duruyorum kaç gündür
-
@kemankeşş ben varım ya yanlıştır yazıyo ama acaba ben doğrudur diye mi cevap verdim diye içim içim yiyor
-
sınav sabahı bir arkadaşım adli yargıda çıkan yeterli şüphe sorusunu sordu, hep karıştırıyorum makul şüphe,yeterli şüphe,kesin şüphe diye ve sınavda çıktı bu soru.sabah konuşmasak yanlış yapacaktı.bazen de böyle durumlar oluyor,artık inancınıza göre kader mi denir, karma mı denir ne denilirse
-
@geliruzmani2013 bu kadar olur
-
@Abdurrahim, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Marsiyal bi o soru bi de medenideki buğday sorusu İkisini ne yaptığımı düşünüp duruyorum kaç gündür
ben de o soru ile adli borçlarda bir telkari sorusu vardı, o ikisini hatırlayamadım,yanlış diye hesapladım.
-
@Berkan13 hocam ben de yanlış hesapladım da doğrudur inşallah diye dua ediyorum
-
@Marsiyal öncüllü sorular vahim. Daha fazla kurcalamadan unutmaya çalışın.öncülün içinden çıkamazsınız:))
-
@Abdurrahim, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Berkan13 hocam ben de yanlış hesapladım da doğrudur inşallah diye dua ediyorum
inşallah hocam, 1 soru hatta yarım hesaplama olsa o bile kader belirliyor
-
@Berkan13 öyle hocam. Bi de tam sınırdayız, 1 soruyla giricez ilk 300 e veya giremiycez. Hesapladıklarımın haricinde yanlış çıkmamalı. Ayın 23 üne kadar yerim ben iyice kafayı
-
@zilyet inşallah çıkıyordur hocam