29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@idariyargı mesela adam Is lm analizini de dolaylı yolardan sormuş o soru kökü de güzeldi
-
@Marsiyal aynen hocam benimde medeni usul borclar ve vergiden toplam 8 yanlisim var
-
@sbui61 benim de full haklısınız hatta iyuk borçlar medeni idare de. Bence baya kolaydı ama ben kendime göre yorumlamıyorum etrafımda bilgisine baya güvendiğim kişilerin bile vatandaşlıktan yanlışı var hocam o yüzden bu yorumum. Bu yıl ki en zor test vergi ve hmk diyorum aynen
-
@kemankeşş kesinlikle kaliteli soruydu keşke her derste böyle olsaydı bilen bilmeyen ayrılırdı
-
@idariyargı hmk benim sinavda alan kismindan en kötu yaptigim ders oldu 3 yanlis var ama vergi zor olmasina ragmen 1 yanlisim var bakalim degisik bir sinavdi
-
@sbui61 hmk fullerim diyodum 2 yanlış yapmışım vergiden kanunu ezberledim resmen 3 yanlış yaptım batırdım. baya baya değişik bi sınav evet:)
-
@idariyargı hmk hakem sorusu iptal olmaz ise full onda çok zorlanmadım açıkcası vergi de benim de 3 çıktı malesef
-
@kemankeşş ben hiçbir sorunun iptal olacağını düşünmüyorum hocam ama artık hakkımızda hayırlısı olan oldu..
-
@idariyargı bende aynı fikirdeyim sayın hocam hakkımızda hayırlısı amin
-
4 yıllık gelir uzman yardımcısıyım bu yıl vergiden 5 yanlışım çıktı 2 tanesi basit ahmakça hatalar yüzünden. Geçen yıl vergide 3 yanlışım vardı.
-
Ortak Alan:
idare:3
Hmk:1
diğerleri full
İdari testi:
Ceza:1
Borçlar:1
Vergi:3
diğeri full
idare 3 yanlış olur mu arkadaş ya şaka gibi valla
Standart sapma bana bu netlerle ne kadar gelir tahmini olarak -
@RootofAllEvil fakültede uyduruk bir dönemlik vergi dersini alarak 1 yanlış yaptım.
Bazı işler tamamen şans
-
@justice000 hıcam ders ders mi ss oluyor. Sanırım idari yargı testi, ortak alan testi gk diye ayrı ve genel olarak değerlendiriliyor diye biliyorum
-
@kemankeşş hocam ders bazında yeni konulara göre mesela anayasa ayrı idare ayrı medeni dersi ayrı olarak kendi içinde standart sapma hesaplanıyor mesela anayasada 7 soru var 7 de 7 yaptınız ve sınava giren herkes anayasa ortalama 5 yaptı diyelim siz 7 yaptığınız için sapma oluşur ve puan getirir ancak ne kadar olur o sınava giren kişilerin yaptığı nete göre değişir ve bunu da hiç kimse bilemez
-
Ss soru bazlı imiş
-
Bu sınav için ss getirecek alt alanlar (tahmin) tarih, medeni usul, borçlar, ceza, vergi
-
@RootofAllEvil sanki medeni hukuku da ekleyebiliriz gçeen seneye göre aynı diyemem medeni hukuk için
-
@pijamalıhakim öyle bişey yok hocam şehir efsanesi o
-
@kemankeşş medenide de sıkıntılı sorular vardı
-
Benim ay idare iyuk full hmk ve medeni 4 yanlis
Borclar ceza vergi 2 ser yanlis ikt maliye full sapma falan fazla gelir mi full olan derslerden