29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
bu trollerin var ya... neyse Allah bildiği gibi yapsın şu mübarek gece
-
@2pacalypse ALLAHU EKBER
-
Mübarek Cuma günü açıklancak bence
-
Geçen sene de ben hatırlamıyorum ama 1hafta önceden vermişler linkleri Facebook da öyle demişler
-
Bir hafta önce açıkladıkları oldu mu hiç ,bilgisi olan var mı ?
-
19197 nolu link icra sınavı linki bu
http://www.osym.gov.tr/TR,19197/2020.html
ve 201 202 203 nolu linkler bu gün açılmış bir ihtimal yarın açıklanabilir. -
-
@toranj, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Geçen sene de ben hatırlamıyorum ama 1hafta önceden vermişler linkleri Facebook da öyle demişler
Eğer öyleyse boşa heycan yaptık demektir, zira 1 haftadan bile daha az var
-
İki akşamdır heyecan gerilim tavan yaptı ne oluyor böyle
-
@2pacalypse valla bıktım bu tarz heyecanlardan staj duyurusu heyecanı filan yaşamak istiyorum artık (aminn)
-
linkler doğru olmalı. ösym'nin daha önce açıklayacağı sınav veya başvuru alacağı bir sınav yok
-
Facebook grubunda dünkü troll muhabbeti yüzünden acaba erken mi açıklanacak yazılmış
-
@kemankeşş link ne için sınav mi açıklanıyor
-
@Dunya-ese bilmiyorum hocam öyle tahmin yürütülüyor
-
@2pacalypse bunun icra sonuç linki olduğunu nerden biliyoruz ve diğer 3 linkin başka sınavlara ait olmadığı ne malum?
-
@kemankeşş anladım hocam teşekkür ederim
-
@pijamalıhakim ÖSYM'nin Kalenderine bakarsanız şu 1 hafta içinde icra veya hakimlik harici aciklayacagi ya da alacağı sınav başvurusu yok. O yüzden linkler doğru. Ama yarın mi, gelir hafta içi mı gelir elbette bilmiyoruz. Zaten en en kötü ihtimalle Perşembe günü açıklanacak. Ama 4-5 gün önceden neden olmasin
-
listeler ne durumda katılım durdu sanırım
-
Osym duyurular kısmını açıp sayfayı yenilerseniz yenilnirken saniyelik görüntü geliyor üstte icra 2019 altta adlı adli avukat idari yargı sonuç yazıyor ama çok kısa bir görüntü yani linklerin bu sınavlar olduğu belli ama bu hemen açıklanacak anlamına gelmiyor 5 gün sonra da açıklanabilir eskiden de böyle olmuştu diye hatırlıyorum
-
@2pacalypse mehmet tan?