29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@hakimehanımm o kadar sapma gelse sınavı kazanırım sanmıyorum
-
@70kuralliii bir soru gkgy emin değilim inşallah olur sizin de devam ederseniz 2.senenizde fark olacağına inanıyorum tek tavsiyem tarihi ihmal etmeyin ve temeliniz yoksa biraz matematik, gkgy 23 üstü bence kesinlikle kurtarıyor
-
Yok mu bir kritik yapan en sonkaç olur ham ne diyorsunuz
-
80 ve üstü, net olarak
-
-
-
@birsorumolacaktı 80 ve üstü net çok değil mi
-
Kendimce yaptığım analize göre ham puanın 80.5 te kapatacağını öngörüyorum geçen sene ham puan 81 di 298. kişiyi baz aldığımızda.
-
@kilici siz girdiyseniz eğer bu sene ile 2015i değerlendirseniz zorluk seviyesi nasıldı. Bu bizim için tahminlerde yardımcı olabilir giren sayısı da bir birine çok yakın
-
@kilici alan ağırlıklı 78 net kurtarır mı ?
-
@kilici yaklaşık 7 puan da sapma gelmiş insanın inanası geliyor geçen seneyi düşündükçe
-
@hakimehanımm hocam o puanla 505. Olmuş ama birşey değişmemiş. Demekki herkese sapma gelmiş o yıl.
-
Simdi baktım da o sene 8 puan sapma gelmiş bana :))
-
@hakimehanımm Yok ben girmedim hocam 2015te. Ama zor bir sınavmış onu duydum. Sınava giren sayısı da bu sınavla benzer olduğu için sürpriz olabilir gibi geliyor ss puanında
-
@yourdreams Kritik hocam. İnşallah kurtarır diyelim.
-
@Marsiyal herkese gelmiş işte ben zaten geçen hafta demiştim. Mesela hakimlik akademisi 4-6 puan sapma diyor ama sınav o zaman da 85 ile kapatır yine ham puan olarak 80 bandı olur değişen bir şey olmaz
-
@kilici bekleyip göreceğiz hocam gerçekten çok merak ediyorum ne olacak
-
30.05.2015
Gk GY 25
Ortak alan 27
İdari yargı 26
Başarı sırası 520
Bu da benim sonucum arkadaşlar. -
@Doncarleone o sene idariden kaç kişi alındı ki 550 İnci bile çağrılmış
-
@80üstamadnnmsz 505 pardon