29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@hakimehanımm benim de vatandaşlık anayasa idare medeni iyuk ful borçlar 1 ceza 1 .o yüzden merak ediyorum gerci sapmasız 2 puanla sapmayla da en iyi ihtimalle 1 puanla kaçırabilirim. Çok beklrmiyorum mucize olması lazım
-
@hakimehanımm bir de sanırım yüksek puan aralıklarında sapma az gelmiş gözlemlediğim alt puanlarda daha çok
-
@elitnur yok hocam ben gecen yil hazirlanmamistim 25 gky 23 ortak 24 idari netine 70,90 gelmisti. cok emegim olmadigi icin cok dikkate almamistim ama eksi sapma isini anlayamadim cidden
-
@kendinehakime icradan ne bekliyorsun hocam nasıl geçti bende girdimde çalışmamıştım 31 gk gy 26 alandan yaptım olurmu acaba?
-
@80üstamadnnmsz çok iyi yapmışsınız bence gelebilir sapmadan bekleyip görelim ben de pek beklemiyorum 1.5-2 puan anca gelir her ne kadar sınava zor deselerde
-
@elitnur sınava çok kişinin girmesi lazım adaylar arası fazla yığılma olmaması lazım mesela 2016 da çok yüksek sapmalar gelmiş aday sayısı fazlaydı o sınavda zorluk derecesini bilmiyorum ama girmediğim için
-
@sbui61 doğrudur hocam. İlginç demem size yönelik değildi
-
Ben de 56 25 var muhtemelen. İdarideki 31 in işe yaramasını umuyorum
-
şu full yaptığın alandan sapma alma muhabbetinin aslı var mi cidden ? 8 tane full yaptigim alan var. Baya sapma getirir o halde ne dersiniz
-
@fkoseli kesin iş yapar hocam, toplamda 93 doğrum var idari testim 30 doğru 7 yanlisin 5 ini orda yapmışım. Idari testi yüksek olanlar bence sağlam sapma alırlar. En gıcık kısmı orasiydi sınavın
-
@2pacalypse sizin maşallah
-
@fkoseli şanslıydım diyelim hocam. Sınav çok kalitesizdi bence. Kaç büyükşehir var, şu kaç gün, bu kaç ay gibi dandik dandik sorular hep.
Her neyse, bence 31 idari neti çok rahat 2 puan sapma getirir. Sınavın en zor kısmı orasiydi cidden.
-
@2pacalypse umarım hocam istim üzerinde bekliyoruz olur mu diye
-
@2pacalypse senin ss ihtiyacın yok ki zaten
-
@fkoseli hocam 25 gk var 31 idari var. Ortak alanda 10 yanlış cidden çok fazla olmus ya. 2-3 net daha üstü olsa şu an garantiydi. dediğiniz gibi artık kısmet işi ama o cezayı o vergiyi o borçları hatasız çözüp o anayasada falan nasıl takildiniz
-
@2pacalypse hocam idari yargı 25 üstü mü sapmayı görür
-
@kemankeşş yok da insan merak ediyor iste
-
Benim bu sene ilk girisimdi 21_56 yaptim sizce bu sene tahmini siralamam kac olur seneye sinav icin umut var mi benden yana
-
@70kuralliii iptalden önce 23 gk 55 alan ile 500 küsürlerdeydim oradan tahmin edin yerinizi yakınmış benim geçen seneye
-
@elitnur sagolun hocam siz bu sene kazanirsinz ama 19-59 ile umarim sinirdan girersinz benim tahminime gore alan agirlikli 78 cunku