29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@byrm7 sayıdan emin değilim ama 17 bin civarı olması lazım
-
@byrm7 19000 küsür
-
Erken açıklanır mı acaba
-
@birsorumolacaktı 20 si ve izleyen gunler bekliyorum
-
açıklama tarihi belirtildiğinde mutlaka o gün açıklanıyor.o yüzden 23'ünden önce açıklanmaz
-
@Berkan13 geçen kaymakamlık sınavı 1 gün önce açıklandı hocam
-
İcra müdür yardımcılığı sınavı 22 ocakta açıklanacak belki hakimlik de aynı gün açıklanır. Hem icra müdürlüğü sorularıyla hakimlik soruları aynı gün açıklanmıştı.
-
Merhabalar,
İlk mesajım bu. Ancak tecrübem olan bir konuda yazmak istedim. Ösym' nin standart sonuç açıklama süresi 25 gündür. Daha kısa sürede açıklama yaptığı olmuş mudur? Kaymakamlık 1 gün erken açıklanmış. 2018/3 yds 11 gün içinde açıklandı. Sınava giren sayısı yaklaşık 50 bindi. (2018/1 merkezi yerleştirme için twitterdan Ösym Başkanına yazdılar ve öncelik verildi açıklanmasına.) Hakimlik sınavı gibi standart sapması olan bir sınav değil ancak süre olarak çok öncesinde açıklama imkanına sahipler. Cevap kağıtları başka illerden ulaşmayacak çünkü sınav sadece Ankara' da yapıldı. Cevap kağıtlarını taratmak, kopya araştırması yapmak ve standart sapma hesaplamak max 3 gün sürer. Ösym sadece hakimlik sınavı ile uğraşmıyor tabi ki ama çok kısa sürede açıklama imkanları var ancak sorulara yapılan itirazlar sebebiyle erken açıklayacaklarını düşünmüyorum. -
Bir soru diyelim ki ihtimal vermiyorum ama hakem iptal edildi diyelim 8/6.9 ile mi çarpacağız alan doğrusunu 69 a tamamlamak yüzde 80 etkilemesi için bu orantı oluyor
-
@brakov bekliyorsa itirazlar için bekliyor zaten. Sınavı okutmalari dediğin gibi maksimum 3 gün surer.
-
Burda emek verenler sinav aciklandi mi oops bir seyler ters gitti olmaz ins kaldi 10 gun
-
@kemankeşş ösym cevap anahtarına göre alan netin 61 diyelim iptal edilecek soru senin doğru yaptığın soruysa netin 60 a düşer. Normal durumda 61×8÷7=69,71 gelirken, yeni durumda 60×8÷6.9=69,56 gelir.
-
@Hanibalbarca, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kendinehakime icradan ne bekliyorsun hocam nasıl geçti bende girdimde çalışmamıştım 31 gk gy 26 alandan yaptım olurmu acaba?
benım gy gk 23 -24 alan 33 ..sapmasız 85 sapmayla 86 87 beklıyorum bakalım bunlar benım sonav sonraıs kıtapcıktan baktıklarım.sızın netlerınızle 77,138 gıbı bır puan gelıyor sapma tahmını 2 puan olursa 79 olur kesınlıkle mulakata kalırsınız.Heyecanla sonucu beklıyorum ancak 2020 hakımlık tek hedef sımdıden ona baslıyorum.
-
@kendinehakime inşallah hukukçuların etkisi ne kadar onu bilemiyorum yoksa gelir diye düşünüyorum kaç kişi başvurdu hukukçulardan hiç bilgimiz yok içeriden hazırlananlar da pek iyi yapan çıkmaz ama hukukçu sayısına bağlı biraz
-
Grup sessizliğe bürünmeye başladı hayra alamet değil
-
Hocalar nerdesiniz harbiden he kaldı 1 hafta nerdeyse Allah yardım etsin
-
@kemankeşş o yüzden sessizleşti zaten
-
@kemankeşş sınırdayiz zaten hocam unutmaya calisiyoruz hatirlayinca saniyeler geçmiyor
-
Geçen yıl olduğu gibi beklentiye girip de sınırda kalmak istemiyorum içim içimi yiyor şu 10 gün bitse de kurtulsak artık
-
Murat kaymak normalde 80 puan demiş ama geçen facede yaptığı yorumda 1 2 puan daha üstü olabilir yazmış ama tabi o gruba yazılanlara göre