29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@70kuralliii yok ona kolpaçinodan şu özlü lafı demek lazım ln.. olayın ciddiyetini kavra
-
79-79.5 ham puan kazanacak bu sınavı başından beri söylüyorum
-
@Dumspirospero diğerini bende gördüm de unuttum ya Bi şey daha demiş
-
@Marsiyal inşallah hocam ama o kadar düşmez sanki
-
@70kuralliii şunları açıkça yazın da gülelim ya tv de film izlerken biplenmiş gibi oldu esprisi kaçtı
-
@Marsiyal tam modum düşüyor sizin bu yazdığını görüp seviniyorum
-
@kemankeşş hocam oyle acik yazarsak ban yeriz
-
@70kuralliii tamam hocam hayat bir sansür
-
@70kuralliii geçen yıl idari hakimlik başlığına bakın 200 220.sayfalar arası bu seneden çok çok yüksek kapatacağı söyleniyordu o sayfalar biraz açıklayıcı sanırım fikir edinmek için
-
Bütün eğlenceyi kaçırmışım ya
-
@Marsiyal siz haklı çıkarsınız inşallah ya forumda tek motivasyon kaynağımsınız , kazanırsa(m)k herkese benden çay
-
@Marsiyal Üstad selamlar, adli ne olur sizce? Zaman zaman bu başlığa gelip adliyi soruyorum, umarım arkadaşlar kusura bakmaz :))
-
@Marsiyal hocam dönüyor dolaşıyor 23-56ya geliyor. puan tablosunda da 23-56’nın puan karşılığı 79,3 gösteriyor. geçen yıl 25-56 girdiyse bu yıl gkyden iki net düşmesi bence de ihtimal dahilinde
-
@hukuk075 hocam adli yi hiç bilmiyorum ya kusuruma bakmayın ama gruplarda falan 75 civarı diyorlar.
-
Gecen seneki bazi netler ve siralamalari:
26/56 siralama 298
25/56 siralama 311
22/61 siralama 118
24/57 siralama 326
20/60 siralama 250
25/55 siralama 440
27/55 siralama 335 -
@sbui61 56/25 in 57 24 ten üstünlüğü ilginç olmuş
-
@fkoseli hocam gecen seneki forum basligindan aldim muhtemelen ss nin işidir
-
@sbui61 alanı yüksek ama Gkgy düşük olunca ss düşük gelme ihtimali var mı
-
@elitnur hocam bende tam olarak bilmiyorum ama böyle tuhaf şeyler yaşaniyor sinavlarda
-
Arkadaşlar alandan 3-4 tane dersin full olması NE kadar sapma getirir en fazla sizce ?