29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaslar sınav bıttı malum 2020 için şu kaynak çok işime yaradı mutlaka çalışılmalı sınavda rahattım dedıgınız kaynaklar neler?Ben muhtemelen icrayı kazandım bu yıl.2020 için sadece hakimlik çalışacagım ve şimdiden başlayıpsınava ilana kadar sular seller şaklınde ezber yapmayı dusunuyorum kaynak önerılerınızı alabılır mıyım özellıkle netlerı yuksek olan arkadaşlardan?Şimdiden tesekkurler.
-
@80üstamadnnmsz bunu hiçkimse bilemez hocam. geçen yıl 0.5 gelen de vardı, 1,5 gelen de hatta eksi sapma gelen bile vardı. ama önceki yıllarda bahsedilen bol bol puanlar kesinlikle yoktu ona eminim. neye göre geldiğini de çözemedik biri dedi gk gy getirmiş heralde biri dedi vergiyi iyi yapana gelmiş ama onları yapmış olmasına rağmen eksi sapma gelen insanlar da vardı yani sonuç olarak sapma işi tam bi sürpriz tavsiyem sapma diye bir şey yokmuş gibi yapın hesabınızı. bir de full olan derslerin ne olduğu da önemli bence. mesela bu yıl için iyukta full yapmış olmak çok bir şeyi değiştirmez bence ama idareyi full yapmışsanız belki ordan gelebilir. onu da büyükşehir sayısını çok yanlış yaptığını söyleyen oldu diye söylüyorum yoksa ondan da çok emin değilim ama yine söylüyorum sapmaya bel bağlanmaz yani bizim tahmin edebileceğimiz bi durum değil
-
@mucizeleryolda yanlış bilinen bir durum var ss negatif etki yaratmaz puanı düşürmez Hakimlik akademisi nin videosunda var
-
@mucizeleryolda medeni ve medeni usul de sanki bu sene getirebilir
-
Gecen yilki sinavda 23_58 yapan 252. olmus burdan belki bi yorum cikarabilirz
-
18 33 28 yapan da 284 olmuş
-
@kemankeşş bizzat benimkini düşürdü oradan biliyorum anlamadım ben de
-
@70kuralliii 23 59u da 185 olarak buldum ben. bence bu toplanan alan netlerin ortak alan ve idari alandaki dağılımı da önemli böyle çok net sonuç vermez sanki
-
@mucizeleryolda arkadaslar bu standart sapma işinde bir eyyam durumu olabilir mi ? bunun bi sabit durumu olmasi lazimken ayni netlerde farkli puanlar beni bi işkillendirdi. ben mi cok hin, kotu dusunuyorum bilemedim
-
@kemankeşş benim de yakın arkadaşımın düşürdü 0.50 kadar adlici
-
@yasamor hocam her dersin kendi içinde sapması olduğu için aynı netlerle farklı sapma gelebiliyor normal bişey bu
-
Bu yıl gygk de hiçbir alt testi full yapamadım sapmayı kötü etkiler mi? Alanda ise anayasa idare idari yargı ile borçlar ve iktisat-maliye full yaptım ve ortak alanla idari alan netleri eşit sayıda
-
@kendinehakime bence bunun tek bir kitabı yok ama medeniden kısa yani 100 kusur sayfalık bir notum vardı onu okudum konsensus çözdüm ama bence konsensus artık hicbir ise yaramıyor, kanunu defalarca okudum eşya kısmı hariç , medeniden yanlışım yok
-
@Marsiyal hocam o zaman 3-4 dersi falan full yapmak bu sapmaya baya olumlu etki yapacaktir.
-
@yasamor varsa da çözemeyiz bu işi hocam umarım yoktur. ama alanda mesela 56 neti 28-28 şeklinde yapmakla 32-24 yapmak çok farklı şeyler
-
@RootofAllEvil bence en onemlisi ortak alanla idari alanin esit dagilimi. kurtaran bi sey varsa o bence ama yine de ne umut vermis ne umut yikmis olmak istemem
-
Ama bildiğim bir şey var idari alan kısmında 25 in üstüne çıkıldığında sapmayı daha iyi etkilediği
-
@RootofAllEvil geçen sene iptalden önce idari yargı 27 ortak alan 28 miş 0.50 gelmiş bana
-
@RootofAllEvil idari de öyle hocam ortak alanda ise 30 min görülmeli
-
@yasamor benim geçen sene anayasa idare idari yargı medeni full geldi vergi de 2 yanlış vardı 0.9 sapma geldi bu sapma işi tamamen adayların birbirine yakın netler yapıp yapmadıkları ile alakalı kolay olan sınavlarda az sapma geliyor.