29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Bekleme süresi arttıkça insanlarda moral bozukluğu oluşuyor. Ellerinden gelse 90 la kapattı diyecekler. İşin vahim boyutu adlinin 81.5 la kapattığının söylenmesi. Hass..tur turizmle gitsinler bi yaa
-
Adli 81,5 olduysa idari 84lerde olabilir.zira o kadar iyi yapan 3000 kisilik hukukçu sürüsünden illa ki 100 kusur kişi idaride de derece yapmıştır.ancak ben pek inandırıcı bulmadım.zira 2 soru iptal oldu denilmiş.gozlemlerime göre çoğu iyi puan alan kişinin bu iptal ihtimali olan soruları doğru.tahminlerime göre barajı düşürücü etki yapması lazım soru iptallerinin.ha belki eski yıllara nazaran ss etkisi abartılı bir sayıya ulaşmış olabilir.tek kurtarırı o olabilir bu durumun.Kendi cevremden gozlemim normal şartlar altında ham puanın adlide 75 civarlarını idaride de 81,5 82 civarlarını aşmamasıdıdır.Ve tabi insallah Kandırılmamışızdır.
-
@Themis_iAnka geçen sene forumdan 50 küsür arkadaş kazandı.300 kişi için çok iyi bi rakam. Forumdaki arkadaşları güçlü rakipler olarak görüyorum ben Facebook ile karşılaştırılamaz özellikle troller konusunda
-
Troll müş böyle şerefsiz insanlar bu sımavlara hazılanıyor anlam veremiyorum
-
Kusura bakmayın ifadelerim çok sinirlendim yemin ederim
-
@harveyspecter idari o kadar yüksek kapatacağını sanmıyorum.Alan ağırlıklı 80 veya 81 olabilir.
-
@harveyspecter hocam Allahaşkına nerden biliyorlarmış.Güldürmesinler milleti.Kaymakamlık sınavında 70 le kapattı diyorlardı.76 puan ile kapattı.Bu kadarda gerçekten olmaz.
-
@toranj bu dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Bence de buradaki arkadaşlar çok emek veren dişli rakipler
Tam da bu yüzden namı müstearları troll nehrine karşı akıl ile set olmaya davet ediyorum.
Belki yine bir 50 kişi daha çıkacak buradan gelinecek son nokta olan arkadaşlar ve liste başındaki arkadaşlar bile 84 demezken dağdan gelip bağdakini kovanlara gülüp geçin arkadaşlar desinler :)) -
yeminlen böyle bir yıl görmedim etraf trolllerden geçilmiyor arkadaş bu ne iştir ve deminki paylaşım adli ve idari hakimlik facebook grubundan fake hesaptan tülay snmzr adında biri paylaşmış ve bu kişinin gönderisi kaldırılıp engellenmiş gruptan ve troll olduğunu söylüyorlar sakin olun arkadaşlar itibar etmeyin
-
@justice000 az önce baktım facebooktan hesabı kaldırmış galiba
-
@y-ayrancı_ogz01 ben de size katılıyorum.Zaten olabilecek max. ihtimalini yazdım.geçmiş yıllarda çok daha yüksek puanlar duyardım çevremde.bu sınavda idaride 78-80 yığılması, adlide de 70-73 yığılması var.hani eğer ki kazananlar bu yığılmaların üstü olur dersek.ham puan olarak adlide 73,5 civarı idaride de 80-80,5 civarı daha makul tahminler olacaktır.
-
@harveyspecter adli bile kapatacağı 76 78 dir.81 çok uçmuş arkadaş
-
2018’de sınav sonuçları açıklanmadan kaymakamlık için de benzer söylentiler çıkmıştı. 70’i geçen 400kişi yok diye. O zaman da böyle şey nasıl olur nasıl haberleri olur diye şaşırmıştık. İnsan korkmuyor değil hayırlısı olsun hepimizin hakkında bu saatten sonra elden bir şey gelmez zira dua etmekten başka.
-
Bu arada ben de sızabileceğini düşünüyorum
Kaymakamlığı da ÖSYM yapıyor orda da haber alıyorlar burda neden alamasınlar.Ama umarım troldürdür -
@y-ayrancı_ogz01 çevremdeki kişiler içerisinde 3.,4. Mulakatı olacak,derece yapmış insanlar da var ve hepsi için yaşadıkları metal yorgunlukları da saymazsak en düşük netleri bu yıl.genel yorum soruların zor olması değil,saçma olması neti düşürme noktasında genel sebep.adli için de soru sayısının azalmasının ders bilgisini ölçme konusunda yetersiz kalması.ve düz hesapla konsensusla çözülebilecek soru sayısının yine 60 li puanlara dayanması.Çok fazla emek vermeyen de şans faktoruyle ve iş hukuku gibi etkilerle 70lere dayandı.Eee sen koskoca ticaret hukukunu 6 soru yaparsan bir de misal garip bir soru koyarsan bilen 5 yapıyor bilmeyen 4.sonra da al sana yığılma.ayni durum idari için de geçerli.keske eskiden yapıldığı gibi her ders 10 soru vb. yapılsa da az çalışan orta çalışan çok çalışan ya da doğru çalışan ,işini şansa bırakan/bırakmayan gibi ayrımlar daha adaletli bir şekilde ortaya çıkabilse
-
84 küsür mü oldu acaba yakın eğitimin tahmini tutar o zaman
-
@toranj hocam ÖSYM gibi bir kurumdan sarıçizmeli Mehmet ağaya nasıl bir haber verecekler?Verdikleri haber kaymakamlık için söylenenler gibiyse o bilginin aslı astarı yoktur ki öylede oldu.Büyük ihtimal bu haberde böyle.Yani kolay kolay sızmaz.
-
-
Kişinin ne kendi fotosu var ne arkadaşı var bir tek ben trolüm yazmadığı kalmış bunun ciddiye alınacak neyi var arkadaşlar. Geçen sene 79 doğruyla kapatan sınav bu sene 77-78 doğruyu geçemez iki sınav arasında bariz fark var hem gk gy hem alan bariz daha zordu çelişkiliydi.
-
@y-ayrancı_ogz01 ama kaymakamlık için söylenenler çıkmıştı 400 kişi kazanamadı 2018’de ben mi yanlış hatırlıyorum